Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan szólítjátok/becézite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan szólítjátok/becézitek a párotokat? És ő titeket?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 10:07
1 2
 11/14 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Én a nejemet "anyja" néven szoktam szólítani a leggyakrabban, ő pedig engem "apja" néven...
2016. ápr. 17. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

Legyen neked gyereknap:

drága, édes, cica, édesapa, apa, embörfajzat, embör, "a zuram"(mikor másoknak beszélek róla) kandúrka, kandúrom, szépségem, gyönyörű szerelmem, szivem

És mikor elgurulnak a bogyik: angyal, gyönyörűség, gyönyörűm, csillagos egem, cukorborsó, csillagvirágszál, szexi fiú, szexi apuci, ... félisten.... Meg még biztos vannak. Szex közben még kreatívabb vagyok :D

De tőlem a legnagyobb bók, ha egy hapsit gyakran szólítok a teljes keresztnevén.

Épp nincs kit becéznem (mondjuk az exem még mindig apa, embör, édes, szivem, cukorborsó, édesapa mikor beszélünk, fránya megszokás), de kb. ezeket szoktam használni. A legfrissebb exem asszonykának hívott és szivemnek, egy másik pedig még nálam is többféleképpen, ékszernek leggyakrabban, kincsnek, hercegnőmnek, Istennőmnek, úrnőmnek, királynőnek, császárnőnek, rózsának, virágomnak, selyem párnának, bonbonnak, szilaj amazonnak....

2016. ápr. 17. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

8:

Sehogy. Tudod anélkül is lehet szólni valakihez, hogy oda tennénk a mondat elejére valamit.

Anya/drágám/Dia, ide adnád légyszi a sót? VAGY Ideadnád légyszi a sót?

De szinte minden mondatot ki lehet mondani anélkül, hogy a megszólított felet néven neveznénk.

2016. ápr. 17. 19:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, értem.

Engem egyébként édesnek, Szép Helénának ( :))) vagy a nevemen szólít. Én őt Kincsemnek legtöbbször.

2016. ápr. 18. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!