Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjek ki valakit a fejemből, aki nem lehet az enyém?
Figyelt kérdés
Mást szeret az illető, és boldog a kapcsolatában. Próbálok mindent kitörölni, eltüntetni ami rá emlékeztet, de még így se megy valami jól, valamiről mindig eszembe jut. Próbálom lefoglalni magam, hiába, folyton azon agyalok mi lett volna, ha, mi lenne ha, mennyire összeillünk, mennyire pontosan az esetem, és énnis az övé, de a párja is legalább ennyire akivel hamarabb találkozott és boldog. Tudjátok, a több lehetséges igazi esete... Csakhogy én még hasonlóval se találkoztam, mint ő. Megőrjít. Megtaláltam a pontosan nekem valót, és hagynom kell elsétálni. Mert ha szeretünk valakit azt akarjuk, hogy boldog legyen, de közben én meg reménytelenül boldogtalan vagyok :(2016. ápr. 12. 05:46
1/34 anonim 

válasza:

Sajnos van ez így. Vagy lemondasz róla, vagy küzdesz a saját boldogságodért. Milyen idősek vagytok?
2/34 A kérdező kommentje:
Én huszon, ő negyven+.
2016. ápr. 12. 06:30
3/34 A kérdező kommentje:
Olyan könnyű lenne, ha nem tudnám, hogy őt már soha nem fogom elfelejteni. De érzem.
2016. ápr. 12. 06:36
4/34 anonim 

válasza:

És a párja milyen idős? Tudja a srác hogy szereted?
Küzdeni fogsz érte, vagy elengeded?
5/34 anonim 

válasza:

Ne haragudj de nekem inkább úgy tűnik, hogy nembis akarod őt elfelejteni.
6/34 A kérdező kommentje:
Csak ilyet még soha nem éreztem, mint iránta. Tudom, mindenki ezt mondja... Volt már, hogy valaki tetszett, és tovább tudtam állni annyival, hogy veszett ügy. 1-2 hét, és nem is gondoltam már rá, max egy hónap. Rajta már fél éve rágódok.
2016. ápr. 12. 06:47
7/34 A kérdező kommentje:
Ha tudnék, nem gondolnék rá. Annyira esélytelen! Egy napfelkelte is elég, és rá gondolok. Bármi.
2016. ápr. 12. 06:50
8/34 A kérdező kommentje:
A párja 2 évvel fiatalabb nála. Küzdeni nem fogok, bár akarok, a szívem azt mondja ne adjam fel.
2016. ápr. 12. 06:51
9/34 anonim 

válasza:

Szerelmes vagy :) tudom hogy miről beszélsz. Mindenről ami szép, a szerelmünk jut eszünkbe. És tudom azt is, hogy nagyon tud fájni...
10/34 A kérdező kommentje:
Ő nem tudja. Bárcsak én se tudnám! Ez így annyira fáj. Nézni az igazit valaki más karjában. Lehunyom a szemem, és nem jár a fejemben, csak ő.
2016. ápr. 12. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!