Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komoly kapcsolatban melyik a jobb? Főleg fiúkhoz szól a kérdés.20/L
1. Ha más srácokkal is flörtölgetsz akár a barátod előtt, hogy lássa, még mindig meg tudnál kapni másokat. Kicsit titokzatosabb vagy az átlagnál, tehát nem mindig tudja, hol vagy, mit csinálsz, kivel vagy. Nagyon nagyon magabiztos vagy. Néha lemondod őt a barátaid miatt.
2. Ha te vagy neki a biztos pont, akihez hazamehet, megbocsátó vagy és megértő, kedveskedsz neki apró ajándékokkal néha, segítesz neki szó nélkül takarítani és szívességeket teszel. Van természetesen itt is saját életed, barátaid mindkét nemből, de ha beszélgetsz is a barátod jelenlétében más fiúkkal, nem flörtölgetsz. Igyekszel minél több időt vele tölteni, nem mondasz le egy randit sem, te is kérdezed, hogy mennyi időt töltötök együtt, de azért nem nyomulsz. Nem vagy túlzottan magabiztos.
Mindkét esetben csak a belső más, külsőre ugyanolyan. Mindig ápolt, stb... A szexben a második lány talán kicsit odaadóbb, nem olyan önző, bármikor szán időt arra, hogy kényeztessen, viszonzás nélkül.
20/L, a másodikhoz vagyok közelebb.
Normális pasinál az első eset azonnali szakítással jár. Nem is értem, egyáltalán hogy fordulhat meg a fejedben az, hogy erre vágyna valaki komoly kapcsolatban. (A flörtölgetés barát előtt részre gondoltam pl).
A titokzatosság nem rossz.
Ez a "lemondani" dolog nagyon gáz.
Ha meg van beszélve valami, akkor azt lemondani csak nagyon nyomós indokkal szabad. Nem csak párkapcsolatban, hanem minden viszonylatban.
Fel nem tudom fogni ezt a mai "fiatalságot". Nagyon gáz az értékrendetek, hogy ilyen kérdések egyáltalán megfogalmazódnak bennetek.
Második!
Szép lenne ha előttem flörtölgetne a barátnőm más pasikkal..
Egyértelműen egyik sem. Ezek pont olyan példák, amik hosszú távon nem fenntarthatók.
Az első egyértelműen egy szerep. Egy felvett szerep. Akinek ilyen eszközök kellenek ahhoz, hogy egy férfit maga mellett tartson, az hosszú távon a maga sírját ássa. Mindig jönnek ezzel a titokzatoskodás dologgal... hát lehet, hogy a könyvekben és ismerkedés kezdeti fázisában működik, de a sok titok az sok kétely melegágya lészen elébb vagy utóbb.
A második típus már közelít a normálhoz, csak ő meg kicsit talán túl férfi központú. Ezzel a csajjal csak akkor működik hosszútávon minden ha a fiú is hasonló kaliber, tehát a lányon kívül nincs kb élete.
Ha viszont egy független, egészséges, jó szocializációs képességű átlagos embert talál magának, akkor azt meg fogja fojtani a ragaszkodásával.
A második típusnak a hibái: megbocsátó... nem kell minden hibát elnézni, mert akkor ezzel durván visszaélhet. Kell egy határvonal, hogy mit igen, mit nem. Illetve ha vannak dolgok amikkel csak akkor szembesülhettek, de túl lehet egyszer lépni rajta, akkor első eset elfeledve, de tudja, hogy a tolerancia nem végtelen. A soha nem mondasz le egy randit sem, meg nem életszagú. Mert ha a kislánynak van saját élete akkor abban alakulhat úgy, hogy le kell mondani a randit, vagy minimum áttenni.
Ezt leszámítva az a legjobb, ha ez ember önmaga lehet a partnere mellett és nem kell más szerepet játszania.
Nevedet először Piroskának olvastam. :D
Am én is a másodikat választanám szívesebben, ha lenne lehetőségem rá.
A második azért nem fojtja meg a pasiját, szerintem. Azért írtam, hogy vannak barátnői, hogy ez meg se forduljon senki fejében. :)
Én is inkább második vagyok, ragaszkodom a barátomhoz, de ha tervem van a barátnőimmel, akkor nem mondom a barátom miatt, és igenis vannak dolgok, amiket nem bocsátanék meg. De az átlagos "hibákat", hogy rendetlen, kicsit lusta, kapkodós, elkésik, stb... nem szoktam ezek miatt haragudni, csak megkérdezem a körülményeket.
Vagy ez gáz? :D
kíváncsi lennék, h kinek jön be az első. :D
a 2. nagyon szimpi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!