Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ez szerelem, vagy kezdek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez szerelem, vagy kezdek megőrülni?

Figyelt kérdés

Nagyon bugyutának fog hangzani. És mielőtt azt hinnétek, 13 éves kis tini vagyok, elmondom hogy 23 éves felnőtt emberként szembesültem ezzel a problémával.

És nagyon kéne segítség...

Emlékeztek arra az időre, amikor kiskorotokban beleszerettetek egy színészbe/énekesbe?

Na ha igen, képzeljétek el én ebben a cipőben járok....miközben párkapcsolatban élek közel 3 éve.

Szeretem a párom, és vonzónak IS találom.

Viszont rátaláltam egy színészre, aki egyszerűen elvette az eszemet...

Interjúkat nézek vele, az összes róla készült youtube videót láttam, egyszerűen belezúgtam az egész pasiba.

Na most ez normális dolog?:D Lehet hogy rajongó vagyok és túl reagálom? Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok elmebeteg :D

Nem szeretnék szakítani a párommal emiatt de már megfordult a fejemben, hogy el kéne neki mondanom, nem akarok vele nem őszinte lenni..és nagyon lelkiismeret furdalásom van emiatt.

Előre is köszönöm a segítségeket!!!

2016. ápr. 7. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális egy kis ábrándozás :) Ne reagáld túl. Az ilyesmi jön, aztán idővel elmúlik.
2016. ápr. 7. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Jejzusom ki ez a pasi? Mar nagyon kivancsiva tettel :D.
2016. ápr. 7. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is elmondod ki ez?:) Amúgy szerintem is normális, és úgyse lesz baj belőle...:)
2016. ápr. 7. 21:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Tom Hiddleston...Nézzetek utána, vagy ha láttátok az Bosszúállókat, ő volt Loki...

Alapvetően a teltebb, izmosabb pasik vonzanak, de egyszerűen beleszerettem a hangjába, a mosolyába, a fellépésébe, az eszébe mert nagyon intelligens, jótékonykodik és ANGOL, igazi úriember :D nem tudok beteéni vele...akkor szerintetek ne stresszeljem túl? Elvégre barátom van könyörgöm :( És emiatt nagyon rossz érzés ez..

2016. ápr. 7. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahh, szeressük Lokit :D Olyan stílusa van, pedig nem egy szép ember...

Tényleg nincs ezzel semmi gond :) Csak kezeld helyén a dolgot, de egy kis fantáziálás senkit sem bánt. Ha párodat szereted, akkor nincs is mit beszélni ezen.

2016. ápr. 7. 21:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam :))
2016. ápr. 7. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!