Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki hogy képes mások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki hogy képes mások érzéseivel játszani?

Figyelt kérdés

Azt a felét teljesen megértem, ha emberek ismerkedés során rájönnek, hogy mégsem ilyen lovat akartak, így az egyik fél megszakítja a kapcsolatot, de aki tudja hogy nem akar semmit, mégis cicázik a másikkal, az mégis mit érez?!

Teljesen belebolondultam egy fiúba, akivel közös hobbi során ismerkedtünk meg. Egyszer csak felvettük a kapcsolatot, egész napokon át váltottuk az üzeneteket, hülyéskedtünk, lelkiztünk, flörtöltünk, még virágot is hozott nekem egyik alkalommal.. de gyanússá kezdett válni, hogy miért nem hív randira. Hisz azért elég sok pozitív visszacsatolást kap tőlem. Ráadásul a közös hobbi alkalmával is egyre több testi érintés lett köztünk, aminek szabad teret hagytam. Ezek után elébe mentem a dolgoknak, nincs-e kedve valami külön programhoz valamikor? Jaj, hát neki barátnője van! Ugyanakkor továbbra se zavartatta magát és puszilgatott, ölelgetett volna..

Teljesen össze vagyok törve. Főként mivel úgy éreztem nem csak a testemet akarja, hanem tényleg rám kíváncsi, azt hittem ő is szerelmes.. Közben simán nyomta szimultán a saját kapcsolatát és szórakozgatott velem.

Ezt miért csinálja valaki?

2016. ápr. 2. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szükségük vannak a visszaigazolásra a nőktől, hogy mennyire jó pasik.
2016. ápr. 2. 11:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik simán csak unalomból. Vannak akiknek hiányzik egy kis plusz a kapcsolatukból és ami hiányzik az megvan a másikban, de annyi viszont nincs meg abban a másikban, hogy elhagyja a párját.

Vannak akik meg otthagynák a párjukat, de nem merik.

2016. ápr. 2. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!