Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi a szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a szerelem? Pontosabban e kettő közül melyik inkább?

Figyelt kérdés

Az ha lobog a hatalmas tűz, a szenvedély, ha mindenkit agyoncsapna aki csak a párjára néz (rosszabb esetben a párját ha ő néz másfele),

Vagy pedig az ha képes lenne magát feláldozni, eldobni csak azért a másikat, aki nagyon szereti, mert fél hogy ezt ő sose tudná viszonozni, s hogy ezért nem tarthatja vissza a másikat a boldogságtól. (nagyon mély lelki kapcsolat van köztük)

S ez nem a "lerázós" duma volt, azt láttam a szemében, neki is fájt ezt mondani.

2016. márc. 30. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem ezek közül egyik sem.

Egyrészt mi az hogy lecsapnád a párod ha másra néz?? Eleve, ha kölcsönös a szerelem akkor egymással akartok lenni, egymással érzitek jól magatokat. Oda más nem tud beférkőzni akkor se ha akar.

Másodikra: ha szereted, akkor magadból jön a viszonzás akarata nélkül hogy adj neki. Ha kölcsönös a szerelem akkor nem gondolkozol azon hogy mennyit adsz mert "korlátlanul jön". Adsz és kapsz. Nyilván az a legjobb ha ez abszolút egyensúlyban van és egyik fél sem érzi úgy hogy ő jobban szeret, többet ad.

Én egy szokatlanul kiegyensúlyozott és minden szempontból tökéletes kapcsolatban élek most így erre tudok alapozni. Még senki sem szeretett ennyire és én se mást. De ehhez meg kell érni, azt látom. A szeretettankunk állandóan töltődik mert mindig minden helyzetben kifejezzük-kimutatjuk-cselekedeteinkkel "igazoljuk". És szerintem ez így van jól.

2016. márc. 30. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
A második esetben arról van inkább szó,hogy az a személy,aki elengedi a másikat,hogy boldog legyen mással,ott inkább az játszik szerepet,hogy nem szeret eléggé,vagy nem képes komoly,intim kapcsolatot kialakítani.
2016. márc. 30. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:
",vagy nem képes komoly,intim kapcsolatot kialakítani." - a lenéző felhang túl magas nekem.
2016. márc. 30. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek közül egyik sem igazán.
2016. márc. 30. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!