Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak mennyire szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mennyire szokták elmondani az aktuális párjuknak, hogy volt már nagy szerelmük, akár nagyobb, mint ők? Vagy hogy valamiben jobbnak érezte egy előző szerelmét, mint amilyenek ők?

Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 19:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
Jaj, hát mindig az aktuális szerelmed, a legnagyobb szerelmed, nem? :D
2016. márc. 24. 20:36
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Arany szabály, hogy nőt nem kérdezünk a kalandjairól, férfit meg a szerelmeiről.
2016. márc. 24. 20:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem férfi, sem nő nem mond ilyet az aktuális párjának, ha szorult belé egy cseppnyi ész is ...

Ez pont olyan mint ha valaki maga alatt vágná a fát.

2016. márc. 24. 21:07
 14/18 A kérdező kommentje:

eddigi válaszaitok alapján megkockáztathatom, hogy az emberek tényleg nem ismerik egymást egy kapcsolatban, mégha hosszu is , rengeteg titkuk és rejtett tulajdonságuk van, és ez is egy oka a társas magánynak, amibe szinte mindegyik kapcsolat belefullad ? max a jobb kapcsolatok kievickélnek belőle és folytatodnak..

valahol azért döbbenetes, hogy valojában mennyire nem ismerik egymást a párok.. naiv fiatal koromban azt gonodltam, az embereket előbb a családjuk, aztán a párjuk ismeri a legjobban, szinte mint a tenyerét. aztán rájöttem, nagyon nem.. ez is, amit a kérdésben feszegetek, egy tényező ebben..

2016. márc. 24. 21:41
 15/18 anonim ***** válasza:

#14 Általában az emberek rögtön otthagyják a párjukat, amikor kiderül róluk egy problémás dolog, szóval nem olyan egyszerű őszintének lenni.

A férfiakról írtad ki a kérdésed, de mindkét nemre ugyanúgy jellemző a titkolózás, és mindkét nemnek ugyanannyi oka van félni attól, hogy szakítanak vele.

Tényleg szomorú, de idővel talán jobban meg tudunk bízni a másikban, és mi is elnézőbbek leszünk vele.

2016. márc. 24. 21:58
 16/18 A kérdező kommentje:

..nem mondom, hogy örülnék neki, de én olyan hiteles kapcsolatra vágynék, ahol minél többet tudhatok a másikrol és az életutjárol, arrol is, ha valaki meghatározo volt a számára, a barátait is szeretném megismerni, szeretném, ha sokat mesélne az életéről..stb. ezért fura nekem, hogy ilyen kérdéseknél az szokott lenni sokak válasza, hogy a mult az mult, nem kell vele foglalkozni. én nem igy látom, szeretnék visszarepülni is kicsit a másik fél multjába, és minél kerekebb képet kapni rola.

azt is szomorunak tartom, amikor néha látom, hogy régi párok, akik nagyon odavoltak egymásért, mostanában már fb-on mégcsak nm is ismerősök és rossz belegondolni, hogy mennyire elmegy mindenki mások mellett, akik régen számitottak neki. ez barátokra is igaz lehet persze.

2016. márc. 24. 22:02
 17/18 A kérdező kommentje:

ja, és emellett meg mennek a nagy lamuros fotozkodások, kommentegetések az aktuális párral, aztán pár év mulva megy a levesbe, mert jön a következő és az se érdekli, ha esetleg az exe még ragaszkodna hozzá, legalább emberileg, és végig kell néznie, hogy az uj párral milyen szipiszupi minden.. nem ezt vártam az élettől, amikor még gyerek voltam és először szerelmes..

az is abszurd, hogy mekkora hazugságok, titkok vannak egy kapcsoaltban, megcsalás, flört, kibeszéli a párját, becsapja, lehuzza anyagilag...stb.

ezt sose értettem, hogy hogy tudják emberek pokerarccal végigcsinálni. ennyire hazug,képmutato és gyarlo az ember ?

2016. márc. 24. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Na igen, az emberek a saját problémáikkal sem akarnak megbirkózni, nem hogy a másikéval. Ha csalódtál valakiben, egyszerűbb kivágni az életedből, mint megjavítani a kapcsolatotokat, szóval ezért is ritka a barátság az exekkel.

A múltról való beszéd meg ördögi kör; ha sokszor nyílsz meg olyanoknak, akikben bízol, de azok rosszul reagálnak rá, akkor egy idő után tanulsz a "hibádból" és megtartasz mindent magadnak. Ez ironikus módon pont a legrosszabb, amit tehetsz akkor, ha valaki olyannal kerülsz össze, aki tényleg kész elköteleződni melletted.

Mondjuk személy szerint én a facebook romantikát annyira nem tartom problémának - inkább lássam, hogy jól megy a sora az exemnek, mint hogy ismerősök se legyünk. Persze akkor sz@r, ha még nem zártam le magamban a kapcsolatot, de ez van :D

Kérdező, jó ez az őszinte hozzáállásod, szóval ne változtass rajta, de vannak emberek, akiknek több időt kell adni, hogy nyíltan tudjon veled beszélni, és meg tudja hallgatni a te mondandódat is...

2016. márc. 24. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!