Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi ilyen náci?
Figyelt kérdés
Ciki neki, hogy anno érdekelte egy combosabb, kevésbé szép, de azért elfogadhato arcu lány, és a háta mögött a haveroknak kifigurázta, de amikor dekorativ csaja van, azzal büszélkedik és papucsként elviseli a hisztijeit, a rossz természetét is. Ennyire csak a külső számit a mai világban az emberek nagy részének ? A belső értékek, a személyiség, egyéniség, ha felépit valaki egy komoly karriert, a nullárol, felépiti az életét, az miért nem számit annyit a külvillág szemében és a pasiknak, mint az, hogy valaki tökéletes külsővel született ,amiért nem tett semmit, csak visszaveri a fényt ?2016. márc. 23. 01:39
1/12 anonim válasza:
A lányok többsége is ilyen... Egyébként teljesen igazad van, hibába megfelelő egy fiú/lány egy lánynak/fiúnak, ha nem olyan, akivel lehet villogni. Sokáig hittem, hogy ezt majd kinövik az emberek, de sajnos nem így van. De képmutatónak sem szabad lenni, én sem jönnék össze egy csúnyácska lánnyal...
2/12 A kérdező kommentje:
nem csunya, mondjuk , hogy átlagosan helyes- csak nem egy bombanő. a bombanővel meg rengeteg belső probléma van, agressziv, 27 éves koráig se nem dolgozott, se nem tanult, természetre amolyan ValoVilág Éva tipusu nő.
2016. márc. 23. 02:17
3/12 A kérdező kommentje:
ja, és nem kövér, csak kb 5-7 kg plusz van rajta.
2016. márc. 23. 02:18
4/12 anonim válasza:
Mai világban sajnos, megy ez az oda vissza dolog. Az emberek nem tudnak kompromisszumot kötni! Régebben szerintem jobban eltudták fogadni egymást, és inkább a belső értékeket nézték.
5/12 anonim válasza:
A nácizmus hogy jön ide?! Egyébként gondolom, hogy ugyanabból az okból vagyunk ilyenek, mint a lányok.
6/12 anonim válasza:
A nők is pont ilyenek, sőt, minden nő ilyen. A jóképű egoista ficsúrnak minden el van nézve, minden meg van bocsátva, a középszerű, vagy legalábbis kevésbe tökéletes adottságokkal rendelkező srácban meg mindig a hibákra utaztok, vagy éppen alsóbbrendű élőlénynek tekintitek. A nőkre visszatérve, egy csodaszép nőt kevésbé vág mellbe, ha nem jön neki össze a kiválasztott kandúr, mert van helyette másik négy tucat, akik azonnal ugranának, ha csettintene. Szóval azt észrevettem már, hogy minél jobban néz ki valaki, annál lelketlenebb.
7/12 anonim válasza:
Ez a pasi nem becsüli meg az értékeket. Ha a lánynak elfogadható arca van, és aranyos, akkor miért figurázza ki? Az a lány biztos jobban szereti, mint a bombanő.
Nekem pont a belső értékek számítanak. És a bombanők tetszenek a legkevésbé, olyan mesterségesek, semmi különleges nincs bennük. Sokkal többet jelent számomra egy kevésbé vonzó külsejű, de rendes és intelligens lány.
8/12 anonim válasza:
Még valami közhelyt, általánosítást nem írna valaki? Amúgy a régebben láttam egy tök szép szőke hajú lányt, aki kézenfogva sétált a barátjával, aki nem volt helyes és ami még meglepőbb voot számomra, mikor észrevettem, hogy a fiú másik keze nem volt kifejlődve rendesen. Vagy születési rendellenessége volt vagy balesete nem tudom, de nem voltak ujjai. De említhetném Mosolyka férjét is. Tény, hogy rengeteg a felszínes ember, de kivételek mindig vannak, úgyhogy hagyjuk azt a szöveget, hogy 'mindennő'/'mindenférfi' ilyen.
9/12 anonim válasza:
igen,majdnem mind nácik a többi pedig komcsi. 😹😸
10/12 anonim válasza:
27 éves koráig az nem dolgozik és tanul, aki ezt megteheti. Független a külsejétől, vagy bármi mástól. Sok ember addig nyújtózkodik ameddig teheti.
Aztán ez a "ValoVilág Éva tipusu nő." ez nekem nem mond semmit, szóval így nincs referenciám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!