Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok pasi ilyen náci?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi ilyen náci?

Figyelt kérdés
Ciki neki, hogy anno érdekelte egy combosabb, kevésbé szép, de azért elfogadhato arcu lány, és a háta mögött a haveroknak kifigurázta, de amikor dekorativ csaja van, azzal büszélkedik és papucsként elviseli a hisztijeit, a rossz természetét is. Ennyire csak a külső számit a mai világban az emberek nagy részének ? A belső értékek, a személyiség, egyéniség, ha felépit valaki egy komoly karriert, a nullárol, felépiti az életét, az miért nem számit annyit a külvillág szemében és a pasiknak, mint az, hogy valaki tökéletes külsővel született ,amiért nem tett semmit, csak visszaveri a fényt ?
2016. márc. 23. 01:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
A lányok többsége is ilyen... Egyébként teljesen igazad van, hibába megfelelő egy fiú/lány egy lánynak/fiúnak, ha nem olyan, akivel lehet villogni. Sokáig hittem, hogy ezt majd kinövik az emberek, de sajnos nem így van. De képmutatónak sem szabad lenni, én sem jönnék össze egy csúnyácska lánnyal...
2016. márc. 23. 02:10
 2/12 A kérdező kommentje:
nem csunya, mondjuk , hogy átlagosan helyes- csak nem egy bombanő. a bombanővel meg rengeteg belső probléma van, agressziv, 27 éves koráig se nem dolgozott, se nem tanult, természetre amolyan ValoVilág Éva tipusu nő.
2016. márc. 23. 02:17
 3/12 A kérdező kommentje:
ja, és nem kövér, csak kb 5-7 kg plusz van rajta.
2016. márc. 23. 02:18
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Mai világban sajnos, megy ez az oda vissza dolog. Az emberek nem tudnak kompromisszumot kötni! Régebben szerintem jobban eltudták fogadni egymást, és inkább a belső értékeket nézték.
2016. márc. 23. 02:31
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
A nácizmus hogy jön ide?! Egyébként gondolom, hogy ugyanabból az okból vagyunk ilyenek, mint a lányok.
2016. márc. 23. 03:45
 6/12 anonim ***** válasza:
A nők is pont ilyenek, sőt, minden nő ilyen. A jóképű egoista ficsúrnak minden el van nézve, minden meg van bocsátva, a középszerű, vagy legalábbis kevésbe tökéletes adottságokkal rendelkező srácban meg mindig a hibákra utaztok, vagy éppen alsóbbrendű élőlénynek tekintitek. A nőkre visszatérve, egy csodaszép nőt kevésbé vág mellbe, ha nem jön neki össze a kiválasztott kandúr, mert van helyette másik négy tucat, akik azonnal ugranának, ha csettintene. Szóval azt észrevettem már, hogy minél jobban néz ki valaki, annál lelketlenebb.
2016. márc. 23. 07:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez a pasi nem becsüli meg az értékeket. Ha a lánynak elfogadható arca van, és aranyos, akkor miért figurázza ki? Az a lány biztos jobban szereti, mint a bombanő.

Nekem pont a belső értékek számítanak. És a bombanők tetszenek a legkevésbé, olyan mesterségesek, semmi különleges nincs bennük. Sokkal többet jelent számomra egy kevésbé vonzó külsejű, de rendes és intelligens lány.

2016. márc. 23. 08:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Még valami közhelyt, általánosítást nem írna valaki? Amúgy a régebben láttam egy tök szép szőke hajú lányt, aki kézenfogva sétált a barátjával, aki nem volt helyes és ami még meglepőbb voot számomra, mikor észrevettem, hogy a fiú másik keze nem volt kifejlődve rendesen. Vagy születési rendellenessége volt vagy balesete nem tudom, de nem voltak ujjai. De említhetném Mosolyka férjét is. Tény, hogy rengeteg a felszínes ember, de kivételek mindig vannak, úgyhogy hagyjuk azt a szöveget, hogy 'mindennő'/'mindenférfi' ilyen.
2016. márc. 23. 08:41
 9/12 anonim ***** válasza:
igen,majdnem mind nácik a többi pedig komcsi. 😹😸
2016. márc. 23. 08:57
 10/12 anonim ***** válasza:

27 éves koráig az nem dolgozik és tanul, aki ezt megteheti. Független a külsejétől, vagy bármi mástól. Sok ember addig nyújtózkodik ameddig teheti.

Aztán ez a "ValoVilág Éva tipusu nő." ez nekem nem mond semmit, szóval így nincs referenciám.

2016. márc. 23. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!