Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy gazdagok vagyunk, ha félek a reakciójától?
Az a gond, hogy a legjobb barátnőmről tudja, hogy azok és mindig tesz rá valami megjegyzést... Jó, nem mondom, hogy nincs igaza, mert a barátnőm mindent dokumentál Snapchaten, Instagramon és tényleg, az emberek arcába tolja, hogy ők milyen jól élnek, milyen helyeken jár. Én nem vagyok ilyen.
Van autóm, de nem hajtok be vele a suliparkoló közepére üvöltő zenével. Sokat járunk wellnessezni, vagy külföldre, de nem ezzel vannak tele a közösségi oldalaim.
Szóval rólam nem tudja minden 2. ember, hogy előtte este mit csináltam, vagy hogy a cipő, ami a lábamon van, mennyibe kerül.
De már ideje lenne bemutatni a barátomat és itthon azért látszódik, hogy van pénzünk. Nem akarom, hogy ebből problémánk legyen később.
(18 évesek vagyunk)
szerintem feketén fehéren mond el neki
és azt is ,hogy nem számít ő milyen helyzetben van
ha nem érezteted vele,hogy szegényebb,akkor nem lesz baj
néha fogadj el tőle ezt azt,kaja meghívást
hogy érezze ő is megteheti nem csak te,,,
Maradj aki vagy.
Érthető, hogy segítenél szeretnél neki de azt neki kell feldolgoznia, hogy a szüleid tehetősek.
Ha megy neki és rájön, hogy akár ő is eljuthat ide akkor :) ha csak kesereg, kifelé mutogat akkor :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!