Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Van itt olyan akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van itt olyan akinek nem számít kor külső, csak a belső és fiút elfogadná bármilyen szervi rendeleneséggel? 21/F

Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 08:27
1 2
 11/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

A világon nincs olyan ember akinek ne számítson a fenti tényezőkből legalább a külső. Valamilyen szinten vonzódni kell a másikhoz, ahhoz, hogy kapcsolatba élj vele.

Hogy én fogyatékból mit vállalnák be és mit nem az nagyon ember és körülmény függő. Ahogy épp emberből sem járnék mindenkivel úgy fogyatékkal élőkkel sem.

Mondjuk még tinikoromban ismertem egy félkarú embert. Nem tehetett róla így született. A csonka részét mikor megláttam, szabályszerűen elfogott az undor. Viszont elég hamar le kellett ezt az érzést gyűrnöm, mert testi kontaktba kerültem vele. Végül elfogadtam és megszerettem ezt az embert. És van barátnője is. Hiába csonka, hiába rendellenes, olyan nyílt és közvetlen, barátságos természet, hogy az emberek többségének ideje sincs állást foglalni, az elfogadását tekintve.

Szóval maradjunk annyiban, hogy az ember számít.

2016. márc. 15. 11:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ép embert valószínűleg nem talál az ilyen ember, de a saját köreiben biztosan akad neki valaki.
2016. márc. 15. 12:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Biztos lesz, aki így is elfogad, de arra készülj fel, hogy sokan nem állnak készen arra, hogy ilyen emberrel létesítsenek kapcsolatot. Még járogatni lehet, hogy többen belemennek, de hosszú távú kapcsolatra már kevesebben.
2016. márc. 15. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"Fogyatékkal élők is találnak maguk mellé párt. Nem egy Palvin Barbit.."

Palvin Barbit miért nem? Szóval egy nyomorék embernek ronda csaj jár, már ha jár egyáltalán. Mert ugye még az is kérdés. Egyébként nyilván "találnak". Itt (is) érdekes a szórás. Ugyanis jellemzően a pártalálási témában a testi hibás férfiak (nem itt nem a rondaságra gondolok) sokkal-sokkal nehezebben találnak párt (elsoprő többségük soha) mint a testi hibás nők. Vajon miért...(viszonylag egyszerű a válasz egyébként)

2016. nov. 30. 06:06
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"de a saját köreiben biztosan akad neki valaki"

Meg fogsz lepődni, de addig, amíg a sérült férfiak többsége megelégedne sorstárs nőkkel, a sérült nők legnagyobb része egészséges férfit akar. Ezekről egyébként vannak tanulmányok is. Ha valahol brutálisan kiéleződnek a nemek közti párválasztási szokások, akkor ez biztosan az a kör.

2016. nov. 30. 06:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező! Nagyon romantikus lenne azt írni, hogy persze, de az a helyzet, hogy egy "egészséges" ember nem fogja ezt elfogadni jóesélyjel, akár nő, akár férfi. Maximum úgy tudnám ezt elképzelni, hogy az illető a kapcsolat alatt lett már beteg. De lássuk be, ha egy púpos, kéznélküli, csúnya lányt látsz valahol, te sem egyből hozzá mennél oda ismerkedni.

Sajnálom, de ez a helyzet, egy kapcsolat plusz problémák nélkül is elég nehéz éa mindenki a jobbat választja nemtől függetlenül.

23/N

2017. aug. 22. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!