Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerettetek már bele valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettetek már bele valakibe a belsője miatt, ha pl külsőre nem volt az esetetek?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 22:25
1 2 3
 21/30 PearlDiver ***** válasza:

Igen. De nem működött, úgy gondolom számomra nemm tud a nagy Ő lenni olyan nő, akinek a szépségére nem vagyok kifejezetten büszke.

Más kérdés hogy meg is csalt.

2016. márc. 7. 07:26
 22/30 anonim ***** válasza:

00:19

Sajnálom a nyomorult életedet.:) Gondolom nem elég, hogy ronda vagy, de még a belsőddel sem tudsz senkit megfogni. Azért ne a saját életedből indulj mindig ki és főleg ne magyarázd bele az én dolgaimba. Köszi.

2016. márc. 7. 12:19
 23/30 anonim ***** válasza:

Beleszeretésnek nem mondanám, vonzalomnak igen. Hihetetlen dumája volt a pasasnak (nagyon humoros volt, és nem az az izzadtságszagú, erőltetett, beszólogatós fajta humor), és emellett baromi intelligens és művelt volt.

26N

2016. márc. 7. 13:39
 24/30 A kérdező kommentje:

Elutasítottam, mert nem jött be, de kitartó volt. Annyi szeretet meg törődés van benne. Egymillió pasiból egy HA ilyen... Fél éve vagyunk együtt.

25/L

2016. márc. 7. 14:35
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem
2016. márc. 8. 23:35
 26/30 anonim válasza:
igen majdnem nyolc éve együtt vagyunk 25L
2016. márc. 10. 08:42
 27/30 anonim ***** válasza:

igen. évekig barátok voltunk, rengeteg közös volt bennünk, szerelmesek lettünk összejöttünk. kb fél év után szakítottunk, mert azt éreztem, hogy hiába szeretem, nem szívesen mutatkozom vele utcán, baráti társaságban, családnál.

23L

2016. márc. 11. 11:34
 28/30 anonim ***** válasza:

Igen.

De az nagyon különleges volt.

2016. márc. 13. 11:40
 29/30 anonim válasza:
Igen.Nem érdekelt a külsője inkább vonzott magához a mosolya,az illata... Akár hogy is nem szégyen bele szeretni valakibe akinek a külsője nem szép,de a belsője gyönyörű.
2016. márc. 14. 18:20
 30/30 A kérdező kommentje:
Igen, nálam is van olyan, hogy valakinek szeretem az illatát :) pl a barátomét is :)
2016. márc. 15. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!