Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Min múlik a sexuális vonzalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min múlik a sexuális vonzalom?

Figyelt kérdés
Érzelmi vonzalom,Sexuális vonzalom,Melyikre vágynak jobban az emberek,legfőképpen a nők? Fontosabb e a testi vonzalom az érzelmi vonzódásnál,miért keverik össze sokan a kettőt,s hiszik hogy érzelmileg is vonzódnak ahhoz akihez valójában csak a sexuális vonzalom köti őket?Szerelmet hazudni pusztán a testi szükséglet kielégitésekor? Normális ez?

2016. febr. 28. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:

általában kinézeti alapon múlik, fizikális tetszésen

Sokan vonzódnak a saját magukhoz hasonló ellentétes nemű partnerhez is

2016. febr. 28. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
a feromon parfümökön múlik,mondta nekem egy olyan házalós-parfümös figura,hogy olyan parfümjük van ,hogy úgy vonza a másikat ,hogy le se tudod rugni magadról .
2016. febr. 28. 12:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Azzal az ürgével én is találkoztam már, csak nekem kulturáltabban ajánlotta a "csodaszert" !! Azt mondta tuti recept alapján készült és ha használom biztos lehetek benne úgy fognak a nők ragadni rám,mint a legyek a szarra! mondanom sem kell inkább nem próbáltam ki,gondoltam magamba elég ha egy nő ragad rám nem kell az összes :)
2016. febr. 28. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:

parfüm helyett a tele pénztárcát ajánlanám, az a tuti módszer

Csak kinézeti alapon megy a társkeresés egyébként nincs a kémiának sok köze hozzá (vagyis a látvány inditja be a kémiát)

Vannak még a metroszexuális emberek akik mindenkinek tetszenek de ezek ritkák mint amilyen én voltam 25 körül hehe

2016. febr. 28. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!