Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mi a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi a srác részéről?

Figyelt kérdés
Van egy fiúbarátom. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk amúgy és egy egyetemre járunk. Van neki barátnője 3 éve. Viszont voltunk egy buliban, de külön társasággal mentünk rá, de a srác tízpercenként hívogatott, hogy hol vagyok már és fussunk már össze. Mondtam mindig neki, hogy majd felhívom, ha megérkeztem. De aztán is felhívott kb 5-6szor, hogy hol vagyok már, hol vagyok már aztán végül odajött hozzánk, mikor megérkeztem. Teljesen be volt gerjedve rám, de én így úgy tettem, mintha nem lenne semmi fura csak beszéltem hozzá tök normálisan. Majd a srác elszégyellte magát és haza is ment. Szerintetek ez most mi a srác részéről? Lehetnek érzései irántam,vagy csak szimplán kanos volt?

2016. febr. 26. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább kanosságnak tűnik.
2016. febr. 26. 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem elsősorban ittas volt és kanos, valószínűleg a kapcsolatában sincs minden rendben, ami még rátett egy lapáttal. Minimális érzéseket lehet táplál irántad, mivel valószínűleg ő is látja, hogy "nagyon egy hullámhosszon vagytok".
2016. márc. 26. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!