Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam tudtára "burkoltan" hogy tetszik?
Azért nem lehet nyíltan,mert közeli barát, ráadásul a testvére próbál Udvarolni nekem, Ő is azt szeretné ha a testvérével jönnék össze.
Valami kis célzás kellene,módszer h tudjon arról h Tetszik, de ne legyen túl egyértelmű, h ha netalán rosszul sül el, ne rajtam nevessen mindenki h mit akarok tőle....
A kis játszmák miatt meg még jobban nevetségesebbé fogsz válni, mintha nyíltan megmondanád neki.
Te pedig, ha a tesóka nem felel meg, akkor utasítsd el.
Egyébként ha valamit akarsz, akkor ne a kifogásokat keresd, hogy azért nem lehet mert..., hanem tedd meg, vagy hagyd a fenébe, ha nem tudod rendesen megtenni!
azért nem ilyen egyszerű. ha nyíltan elmondom neki, akkor már nem lesz olyan a viszony köztünk, ha nemleges választ ad, akkor lehet h eltávolodna tőlem automatikusan. De én szeretnék a közelében lenni. Már a puszta jelenléte is boldogsággal tölt el.
Tesóka pedig jó parti, azaz szüleink is azt akarják, és el tudnám képzelni gyermekeim apjának. Tudom zűrös, de ha a pasi akiért odavagyok viszonozná, akkor minden egyszerűbb lenne. De idővel meg tudnám szeretni a tesót is, mégha nem is lennék szerelmes bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!