Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, összejönnétek ilyen pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, összejönnétek ilyen pasival?

Figyelt kérdés

Anyukájával él, nincs jogsija, biciklie van.

Végzettség: érettségi, vagy szakmunkás.

Nem dolgozik, vagy ha igen minimálbérért, esetleg valami okj-n van.

Kb semmit nem csinált, amivel dicsekedni lehetne csak úgy elvan otthon.

Az igazi kérdésem az lenne, hogy az ilyen dolgok mennyire számítanak nektek?

2016. febr. 20. 20:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
lehet sokra viszi akiről beszélsz,csak eddig depis volt
2016. febr. 20. 21:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen értem hogy sikerült ezt leszűrni a mondandómból. Pont olyan végzettségem van, mint azoknak, akikkel összehozz az élet. A fizetésem is hasonló az övékhez, akkor mégis miért kéne engem bárhova vinniük? El tudom magam tartani.

És igen, én semmibe se nézem azt, aki otthon vakargatja a tökét és egy szalmaszálat ne hajlandó odébb rakni azért, hogy előrébb jusson az életben. Szerencsére nem is találkozok ilyenekkel, mert csak felbsszák az agyamat, mint ahogy te is most.

És mégis hogy gondoltad? Összejössz valakivel, aztán anyucihoz hasonlóan mi tartsuk el a hátsódat? ("nem dolgozik, vagy ha mégis...", "csak úgy elvan otthon")

Most őszintén? Szerinted ki vágyik ilyen életre, ilyen partnerre? Biztos akadnak ilyenek, de azok nem az eszes, intelligens emberekből kerülnek ki.

Ha attól felszínes vagyok, mert magamhoz hasonló párt szeretnék, akkor vállalom.

2016. febr. 20. 21:02
 13/21 A kérdező kommentje:
Egyáltalán miért fontos az hogy valaki sokra vigye, lényeg hogy boldog legyen
2016. febr. 20. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:
És anyád pénzéből vagy boldog?
2016. febr. 20. 21:03
 15/21 A kérdező kommentje:

Lehet az ember boldog, ha a szeretteivel él együtt, esetleg egy kis albérletben egyedül minimálbérrel.

Mások nagy kertes házat akarnak, sok gyereket és jól fizető állást.

Minden ember más.

2016. febr. 20. 21:06
 16/21 anonim ***** válasza:
lehetsz így boldog, és találhatsz is ehhez nőt, de azok nem mi leszünk :)
2016. febr. 20. 21:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha te erre vágysz az rendben is van, de nem várd mástól is ezt a szintet. Én nem jönnék össze ilyen emberrel. Egyetemi végzettségem van, bár nem tudodm ez miért fontos.
2016. febr. 20. 21:21
 18/21 anonim ***** válasza:

Jó, tehát akkor megvan a válasz. Te minimálbéres, albérletes, egyik napról a másikra életre vágysz.

Én meg saját házra, befektetési ingatlanokra, saját autókra, szép karrierre, gyerekekre és nem utolsó sorban egy szerető férjre, aki hozzám hasonló vágyakkal rendelkezik.

Nyilván egy diplomás, céltudatos férfi nem a minimálbérért és az albérletért tanult és küzdött éveket.

Biztosan találsz olyan nőt, akinek megfelelne a te életed, de akkor a "saját körödben" keresgélj, mert hogy a főiskolai, egyetemi végzettségűek között nem találsz ilyet, az is biztos.

2016. febr. 20. 21:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez a munkanélküli engem is zavarna, de ha átmeneti és keresi a megoldást, akkor oké. Nem kell kacsalábon forgó palota, de azért legyenek céljai, nem feltétlen anyagiakra gondolok, hanem, amit ő szeretne és boldoggá teszi, ha elérheti (de az ne otthonülés legyen, hanem valami értékteremtő dolog, akár egy hobbi is).
2016. febr. 20. 22:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Minden relatív. Sosem lehet néhány leírt mondat alapján ítélkezni egy ember felett. Mondom ezt férfiként. Ismerni kell ahhoz a másikat személyesen, hogy hiteles meglátást lehessen tenni a kérdésben. Sokan elsőre ítélnek, miközben fingjuk sincs, min mehetett vagy mehet keresztül egy ember.
2016. febr. 21. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!