Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek ilyen pasival?
Anyukájával él, nincs jogsija, biciklie van.
Végzettség: érettségi, vagy szakmunkás.
Nem dolgozik, vagy ha igen minimálbérért, esetleg valami okj-n van.
Kb semmit nem csinált, amivel dicsekedni lehetne csak úgy elvan otthon.
Az igazi kérdésem az lenne, hogy az ilyen dolgok mennyire számítanak nektek?
Nem egészen értem hogy sikerült ezt leszűrni a mondandómból. Pont olyan végzettségem van, mint azoknak, akikkel összehozz az élet. A fizetésem is hasonló az övékhez, akkor mégis miért kéne engem bárhova vinniük? El tudom magam tartani.
És igen, én semmibe se nézem azt, aki otthon vakargatja a tökét és egy szalmaszálat ne hajlandó odébb rakni azért, hogy előrébb jusson az életben. Szerencsére nem is találkozok ilyenekkel, mert csak felbsszák az agyamat, mint ahogy te is most.
És mégis hogy gondoltad? Összejössz valakivel, aztán anyucihoz hasonlóan mi tartsuk el a hátsódat? ("nem dolgozik, vagy ha mégis...", "csak úgy elvan otthon")
Most őszintén? Szerinted ki vágyik ilyen életre, ilyen partnerre? Biztos akadnak ilyenek, de azok nem az eszes, intelligens emberekből kerülnek ki.
Ha attól felszínes vagyok, mert magamhoz hasonló párt szeretnék, akkor vállalom.
Lehet az ember boldog, ha a szeretteivel él együtt, esetleg egy kis albérletben egyedül minimálbérrel.
Mások nagy kertes házat akarnak, sok gyereket és jól fizető állást.
Minden ember más.
Jó, tehát akkor megvan a válasz. Te minimálbéres, albérletes, egyik napról a másikra életre vágysz.
Én meg saját házra, befektetési ingatlanokra, saját autókra, szép karrierre, gyerekekre és nem utolsó sorban egy szerető férjre, aki hozzám hasonló vágyakkal rendelkezik.
Nyilván egy diplomás, céltudatos férfi nem a minimálbérért és az albérletért tanult és küzdött éveket.
Biztosan találsz olyan nőt, akinek megfelelne a te életed, de akkor a "saját körödben" keresgélj, mert hogy a főiskolai, egyetemi végzettségűek között nem találsz ilyet, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!