Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nagyon tetszik, de még sohasem beszéltünk egymással, viszont én most szeretnék vele bezsélni, vagy kapcsolatba lépni valahogy. Mit tegyek? Arra gondoltam hogy írok neki facen, de fogalmam sincs mit vagy hogyan?
Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 15:40
11/13 anonim válasza:
Az nem számít!
Mi férfiak vagyunk, nem nők, mi egyszerűbbek vagyunk, nem kell litániát írni nekünk meg napokat gondolkozni, hogy fogalmazd meg.
Bőven elég egy szia, szeretnélek megismerni, lenne e kedved.
Ha tetszel neki belemegy ha nem akkor nem ennyi.
12/13 cicamicamiau válasza:
Hidd el, hogy már kialakult rólad egy minimális véleménye. Szimplán köszönj rá, és majd kialakul a beszélgetés. Ha rögtön felismer a profilképed alapján, akkor szerintem bőven elég egy köszönés is.
Csak ne görcsölj ennyit!
13/13 anonim válasza:
Hát egyszerűen írd le neki, hogy szktatok találkozni az utcán és szeretnél vele barátkozni, mert szimpatikus számodra.
Ha válaszol akkor tudtok ismerkedni, ha nem legalább megpróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!