Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok ha kiderülne hogy a (ex) párotok éveken keresztül csak tettette hogy szeret?
Figyelt kérdés
Közben mással volt boldog.2016. febr. 20. 10:18
2/8 anonim válasza:
"Nem lep meg"
"ez az én formám"
"jellemző!"
Vagy valami ilyesmit gondolnék magamban.
3/8 anonim válasza:
Az illető billeg vagy billegett két lehetőség között. Emiatt is kell egy kicsit jobban résen lenni legközelebb, hamarabbb felismerni az ilyen helyzeteket. Nőkétn nagyon meg kell válogatni az ilyen pasikat.
4/8 A kérdező kommentje:
Kellett neki biztos pont szerintem.. :(
2016. febr. 20. 10:28
5/8 anonim válasza:
Ex. Szóval nem érdekel, már úgyis vége.
6/8 anonim válasza:
Rosszul esne, nyilván, de ha már egyébként is ex, akkor nagyjából egy szomorú "ó"-val elintézném, és többet nem foglalkoznék a kérdéssel.
7/8 anonim válasza:
Szerintem igaza van annak, hogy tanulni kell abból, hogy az ember ne járjon megint így. Figyelj arra, hogy akivel vagy van-e szüksége valamire, ami neked van, vagy amit te nyújtasz cselekvésként. Mert szerintem aki tényleg szeret, az nem vár cserébe semmit.
8/8 anonim válasza:
Sokan azt gondolják, "ez velem nem történhet meg", a valóság viszont az, hogy sokkkkkal több "kapcsolat" működik így, mint kellene... Csak nem veszi észre a rommá csalt fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!