Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi van? Van egy srác, aki tetszik nekem körülbelül három hete nézegetjük egymást a munkahelyen, ő új fiú pont váltásban találkozunk és naponta körül belül pár percet ha látom.
:DDDDD Látom haverokat is küldtél.
őszintén sajnálom azokat a nőket akiket megdugsz. De tényleg. Amugy meg ha már itt dumálsz internetcowboy neked kellene a legjobban tudnod szólás szabadság van azt kérdezek amit akarok.
Senki nem kérdezte a péniszméreted de köszönjük szépen,hogy ezt már most egy ország tudja:) Talán, sőt mi több kívánom,hogy itt is felszedj egy-két numerát ezzel a határtalan jómódorral ahogy a Nőkkel beszélsz ismeretlenül:)
Apropó csak,hogy tudd a vagdalkozást nem én kezdtem:)
Most te k@@va vagy?
Minek szemezgetsz mikor pasid van? Munkádra figyelj, mert kirúgnak :D
En no vagyok es nincs farkam (tehat nem kicsi es nem vagyok impotens meg mielott ezzel jonnel) viszont :
- egyreszt elegge otthon vagyok az informatikaban, es hidd el hogy a net elott valojaban nincsen titok. Attol hogy azt hiszed hogy vedve van a profilod, ha akar csak egy ismeros is ralat akkor az mar nem titkos :) ugye erted amirol beszelek?
- mibol gondolod hogy a te munkacsoportodbol nem beszelhetett barkivel? Akar csak annyit hogy erdeklodik utanad, bejossz-e neki, stb. Es az illeto mondjuk pont tudja hogy van pasid mert valamikor emlitetted neki? Es ezt el is mondja?
- esetleg valahol meg is lathatott a pasiddal mert gondolom azert neha kint is mutatkoztok egyutt es nem csak az agyra korlatozodik a kapcsolatotok (bar az allitolagos napi 5x szex ezt esetleg megkerdojelezheti). Nem feltetlenul szukseges hogy eszrevedd hogy latott.
Tehat az hogy te nem mondasz el valamit az meg nem jelenti azt hogy masok nem beszelnek rola.
Hogy miert lett visszahuzodo? Azt csak o tudna megmondani. De megvallom oszinten ha egy kiszemeltemrol, aki raadasul a munkatarsam, tehat ingovanyos talaj, megtudnam hogy ugy szemezget es flortol velem hogy van pasija, valoszinu en sem tudnam hova tenni a dolgot.
Amugy meg ha van pasid akivel tenyleg annyira jo a kapcsolatod mint azt allitod, akkor miert erdekel hogy miert visszahuzodo a srac? Gondolom ugyse hagynad ott a pasid, akkor meg csak azert hogy novekedjen az egod?
Lehet, csak találkozott pár kollégáddal, és megkérdezte, mi újság.
Lehet, hogy megtudta, hogy van pasid, mert a ilyet pikkpakk ki lehet deríteni egy munkahelyen.
Vagy csak bent melóban is ilyen vagy a kollégákkal, mint ahogy itt is megnyilatkozol, meséltek rólad pár dolgot, és már akkor se kellenél neki, ha a hátára kötnek. ;)
Vagy egyszerűen csak összejött egy csajjal az ő szakjából, és ő nem nézeget másokat, ha kapcsolatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!