Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? . A bartnőmel 2 hete vagyunk együtt (voltt már minden. ) azt mondja szeret de nem szerelmes belem. Volt mar valaki ilyen helyzetbe, vagy esetleg valami jo tanács megváltozhat ez?
Szerintem ez egyedi. A "nemszerelmesség" is sok mindent jelenthet, volt olyan fiú, akiről tudtam két hét után, hogy tuti, soha nem leszek bele szerelmes, és volt olyan kapcsolatom, ahol az elején nagyon szimpatikus volt és izgatottan vártam az új randit, örültem az örömnek az életemben. Abból lehetett volna szerelem (de aztán olyan dolgokat csinált, hogy nem lett, de nem az elején dőlt el).
Viszont szerintem ne faggasd, hogy "és na már szerelmes vagy". Nem tudom, hány éves vagy, én 30, és a mostani barátommal kapcsolatban fél év után hangzott el először a "szeretlek" szó az egyikünk és egy év után a másikunk szájából.
Iszonyatosan frusztráló, ha valaki kérdezgeti az elején, hogy szerelmes vagy-e, vagy ha folyton mondogatja és várja a reakcióit. Ha úgy látod, ennek a lánynak is még időre van szüksége, akkor inkább Te sem mondd neki folyton, inkább néha olyanokat, hogy "örülök, hogy látlak", "köszönöm ezt a szép estét", "nahát, úgy bírom a humorodat", "csinos vagy ma", de ezekkel sem kell megfojtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!