Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A depresszión segíthet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A depresszión segíthet a szerelem?

Figyelt kérdés

2016. jan. 21. 08:33
1 2
 11/20 homo ludensz ***** válasza:
Aki mély depresszióban szenved annak annyira beszűkül a külvilág felé az érzékelése hogy a szerelem számára kívül marad. Az is probléma ha kedveskednek neki de az is ha nem. Akiben mégis feldereng a szerelem halvány tükröződése az vagy még nem ért a legmélyebb pontra vagy kezd kimászni belőle.
2016. jan. 21. 09:23
 12/20 anonim ***** válasza:
3-as vagyok,még annyi,hogy aki depressziós annak erős hangulatváltozási is vannak.Lehet egyszer majd kicsattan a boldogságtól aztán meg csak úgy a semmiből tör elő a lehangoltság.A szerelem is kiválthatja,hogy ameddig minden szép és jó ő is boldognak látszik,viszont minden kapcsolatban felmerülnek ilyen olyan problémák amiket nehezen vagy egyáltalán nem tudna kezelni,pl a konfliktust se.
2016. jan. 21. 09:30
 13/20 anonim ***** válasza:
nem hiszem, a kettő nem jár kézen fogva
2016. jan. 21. 11:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Igen segíthet.

Én is sokáig az voltam míg végre valakinek megtetszettem valaki felfigyelt rám és elfogadott úgy ahogy vagyok.

Az egész életem megváltozott ez által.

Hülyeség h nem segíthet.

Jönnek a magaddal elégedj meg, magadban tegyél rendet először meg lóf**aszt...

2016. jan. 21. 12:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Partnerfüggő.Ha a nem depressziós fél nagyon toleráns és nem akar dirigálni,még segíthet.Egyébként csak ideig-óráig.
2016. jan. 21. 14:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Na várj csak! Honnan veszed, hogy depressziós, ha csak látásból ismered?
2016. jan. 21. 14:27
 17/20 homo ludensz ***** válasza:

A hangulatváltozás a bipoláris depresszióban szenvedők jellemzője.

Egyet azonban engedjetek meg hogy mondjak: az utcán meglátok egy embert,köszöntöm majd leülök vele beszélgetni ha hajlandó rá és csodák csodája fél óra múlva nyugodt szívvel besorolhatom valamelyik BNO kód listába (F...xx..).

Ez a lista kb. már az 500.mentális betegség felcimkézésénél tart.

2016. jan. 21. 20:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen,segit,meg el is tereli rola a fogyepmedet,ugyhogy hajra!:))
2016. jan. 22. 06:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Tudod, csernus is monda vala, hogy párként, ne anyaként vegyünk részt egy párkapcsolatba...
2016. jan. 22. 07:58
 20/20 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy mivel én is depressziós voltam, látom rajta a jeleket, felismerem a tüneteit. Illetve közös ismerősöktől is tudok dolgokat, amik alapján megbizonyosodtam róla.
2016. jan. 22. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!