Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne a barátnőm járjon egész nap a fejemben?
Figyelt kérdés
Azzal még nem is lenne baj, hogy folyamatosan gondolok rá, az a probléma, hogy negatív gondolataim vannak. Nagyon szeretem és Ő az első igazi nagy szerelmem. Egész nap paranoiás gondolataim vannak vele kapcsolatban. Például ha írok neki sms-t és nem ír vissza, akkor azt hiszem, hogy nem foglalkozik velem, ha nem úgy szól hozzám, akkor már biztos nem szeret és ehhez hasonló hülyeségek. Tudom, hogy ez nagyon beteges és nagyon szeretnék ez ellen tenni, mert előbb utóbb meg fogok bolondulni.2016. jan. 19. 11:32
1/3 anonim válasza:
Az csak hagyján,hogy megbolondulsz,de ezzel a viselkedéssel tönkre fogod tenni a kapcsolatot.
Az a kérdés,hogy ez bizalom hiány vagy esetleg túlzott aggodalom?
2/3 anonim válasza:
valamivel foglald el magad, pl. tanuld az idegen nyelvet vagy nézz sorozatokat, vagy ha jobb úgy neked, üljetek le beszélgetni, hisz ez egy fennálló probléma, és én azt gondolom hogy fordított esetben ha neki lenne valami baja, te is megbeszélnéd vele.
3/3 anonim válasza:
Ez onbizalmhiany és a kapcsolatotok sinyli majd meg. Tessék megbízni a baratnodben. Ha gond van úgyis latni fogod rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!