Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk/férfiak! Írjak vagy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Írjak vagy ne írjak?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ti mennyire tartjátok a lányt nyomulósnak ha rátok ír facebookon? Mennyire tetszik nektek ha a lány próbál titeket felszedni? (életkort, nemet ha lehetne azt nagyon megköszönném) 20/l

2016. jan. 14. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Rám ír facebook-on?! :O Azért ennyire ne nyomuljon, ez már majdnem olyan mintha leteperne és magába rakná a farkam!

Ja, mégsem olyan...

2016. jan. 14. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:

ha egy lány keresné a társaságom örülnék neki :)

ha nekem is tetszik akkor nyitnék felé én is :)

24/F

2016. jan. 14. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Írj! :)
2016. jan. 14. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Szólnék anyámnak, hogy b....on le érte, amiért rám írtál. Be ne szo.pd már! :D
2016. jan. 14. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem írjál neki. Én örülnék annak, ha 1 lány keresne. :) 21/f
2016. jan. 14. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha teljesen ismeretlenül írna nekem valaki,akkor meglepődnék,de ha a profiljaban nem nem találnék olyat ami unszimpatikusnak tartanám az illetőt,akkor bele mennék az ismerkedésbe,de ha úgy írsz rá hogy már beszéltetek előtte személyesen,akkor meg nyugodtan írjál rá.Én nem tartanám nyomulásnak.23f
2016. jan. 14. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Írjál ha nagyon akarsz bár nem is ismerlek.
2016. jan. 14. 22:19
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát :)
2016. jan. 14. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha kölcsönösen szimpatikus, akkor nem zavarna.Mondjuk egyébként sem, de esélyes, hogy ha amúgy nem ismerem, akkor viszonylag hamar tudatosítanám benne, hogy nem akarok semmit tőle.
2016. jan. 15. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!