Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyan nőt, aki nagyon érzékeny szerelmes tipus, és még sincs senkije? És még szép is, és jól néz ki?
Nem, nem érted. Szerelemre mindenki képes. Pl itt vagyok én, empátia és érzékenység még annyi sincs bennem mint romantika, de a párom nagyon szeretem. És nagyon kevés olyan dolog van amit nem tennék meg érte. Jól működik a kapcsolatunk évek óta. Ez nem csak az érzékeny hercegnő típus lehetősége.
A nagyon érzékeny szerelmes nő típusok, amennyire én látom ideálokba szerelmesek. Mint az említett barátnőm is. Kedves, szép, érzékeny szülei is a széltől is óvták. Az eredmény, egy kvázi életképtelen ember. Kapcsolat sehol, diploma után 2 és fél évig nem tudott elhelyezkedni. Túlságosan magára veszi az egyébként nem sértő megyjegyzéseket, megijed, és hisz a szőke hercegben fehér lovon.
Én nem ítéllek el kérdező, ha erre vágysz, de legyél tisztában az árnyoldalaival. Senki sem csak jó és kedves aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!