Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek a hasonló tetkók egy nőn/lányon?
Tegyük fel, hogy testileg nagyon bejön nektek a csaj.
A tetkó kb hasonló nagyságú, ugyanezen a területen helyezkedik el, és ugyanilyen elegáns, de nem csak ilyen absztrakt díszítés, hanem mély jelentése van.
A kérdés az lenne, hogy az alábbi tetkó miatt
a. érdekesebbnek találjátok a lányt
b. inkább visszataszítónak
c. semleges érzéseket vált ki belőletek
Kimondottan sok pláza cica próbálkozik be nálam, és mikor láttam hasonlót, inkább gondolkodtam el rajta hogy később...???? Nekem inkább undorító és vissza taszító az a fajta tetoválás, el sem lehet dugni, és nem is vallhat túl nagy intelligenciára hisz egy tetkóval se orvos, de ápoló nő, de még majdcsak bolti eladó sem lehet!
Egyébként a hátamon, a vádlimon a felsőkaromon, mellkasomon is dísztelenkedik. Mindegyiknek van jelentése, egy édesapám emlékére, egy édesanyámról és még másik kettő aminek szintén mély érzelmek fűznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!