Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éve nem voltam szerelmes. Más is ennyire peches vagy csak én?
Figyelt kérdés
2016. jan. 8. 23:35
3/11 A kérdező kommentje:
30 N
2016. jan. 8. 23:48
4/11 A kérdező kommentje:
vonzalomnál, kedvelésnél tovább nem jutottam azota senkivel :( tényleg ilyen ritkán jön a szerelem érzése vagy peches vagyok ?
2016. jan. 8. 23:49
5/11 anonim válasza:
Igazán irigylésre méltó! Szerettem volna ilyen "peches" lenni én is, de nem 8 év óta, hanem tovább.
6/11 anonim válasza:
Hű egyeseknek de sok gondjuk van! Irigyellek, hogy csak ennyi bajod van.
És nem mellékesen, ha nem arra koncentrálnál, hogy mennyire peches vagy, hanem az járna a fejedben, hogy hogyan találj magadnak párt és hogy kialakuljon benned a szerelem máris sokkal pozitívabb lennél, és hamarabb teljesülne a vágyad. Ilyen egyszerű!
7/11 anonim válasza:
Én 10 éve nem voltam szerelmes,de nem is akarok az lenni.
8/11 anonim válasza:
Szerintem,ez a lelkünk éppeni állapotától nagyon függ,ha éppen valami lefoglalja időnk energiánk minden idejét akkor nehéz másra koncentrálni,de ha van egy kis szabadidőm és kipihent is vagyok meglátok egy jó nőt azért megdobogtatja a szívemet,lehet azt látni a másikon mikor ránézel látod rajta hogy minden stimmel rajta és minél tovább nézed annál jobban tetszik,na ővele érdemes kezdened.
9/11 A kérdező kommentje:
"Hű egyeseknek de sok gondjuk van! Irigyellek, hogy csak ennyi bajod van." rengeteg más bajom is van, csak ez a Felnőtt párkapcsolatok topik .)
2016. jan. 9. 15:06
10/11 anonim válasza:
De azért szexkapcsolatod van, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!