Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnél, ha menthetetlenül szerelmes vagy?
Amikor 0-24 óráig Ő jár a fejedben, másra sem tudsz gondolni. Imádod a szemeit, a bőrét, a hangját, a száját, a nevetését, mindenét. Nem tini szerelem, nem fellángolás. Őszinte, igaz szerelem, amikor úgy érzed, Rá vártál egész életedben. Fiatalabb korodban elképzelted, milyen lesz a nagy Ő. És most itt van. Egyik napról a másikra felforgatta az életed. Minden apró kis részlet stimmel. Szinte mesébe illő.
De talán soha nem lehet igazán a tiéd. És rettegsz attól, hogy egyszer eljön a nap, miután sose látod többé. Ilyenkor jön a gyomorgörcs, szorongás, beleroskadsz a fájdalomba. Minden más elhalványul, és csak azon imádkozol, hogy Ő mégis valahogy a tiéd lehessen. Egy életre. Mert tudod, hogy nélküle semminek nincs igazán értelme. Voltál már ilyen helyzetben?
Meglehetősen sok kapcsolatom volt, és azt hiszem, elmondhatom, hogy a szerelem valamennyi fokozatát megjártam már. Egy közös vonás volt bennük, hogy amíg tartott, sohasem tudtam a mélységét megítélni. Mindig csak utólag jöttem rá, hogy amit a világ legerősebb, legszentebb szerelmének éreztem, az múló momentum volt csupán az életemben. Olyan is volt persze, ami csontom velejéig hatolt, és még ma is, évtizedek után is magamban hordozom.
Kicsit talán illúzióromboló példával a hegesztéshez szoktam hasonlítani a szerelmet. Amíg tart a folyamat, a nagy hőtől, a vakító fényességtől nem látod, hogy mennyire olvadt egymásba a két anyag. Csak amikor vége, amikor kihűlt, és lepattogzott minden felesleges salak, akkor látható a kötés tartóssága. Mert a lángoló szerelem elmúlik, ezt kár lenne figyelmen kívül hagyni. Ám jó esetben valami sokkal szebb, tartósabb és tartalmasabb kapcsolatot hagy hátra, ami akár a sírig tarthat.
Miért nem lehet a tiéd?
tuti az egyik fél foglalt v tiltott "gyümölcs" vmiért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!