Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy párnak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy párnak hogy illendő viselkednie társaságban?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm rámszólt, hogy túl sokat "nyáladzunk" a barátommal amikor összejön a társaság. Meglepődtem, mert szerintem egyáltalán nem. Szerintem sem illik vadul smárolni és kb pettingelni más társaságában, illetve nem illik csak a másikkal foglalkozni, de.. Szerintem egy-egy puszi, ölelés, homlokpuszi még belefér. Barátommal ennél messzebbre nem megyünk, és nem is 5 percenként csináljuk. Szerintetek is sok. 24/N
2016. jan. 6. 14:47
 1/9 A kérdező kommentje:
A kérdőjel a végéről lemaradt. :)
2016. jan. 6. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Engem a cuppogás zavar és a barátnőmnek is megmondtam, hogy ne puszilgasson cuppogva, de ha lehet sehogy nyilvánosan, mert sokakat zavarhat, meg engem is zavar, ha más csinálja, így nem akarom, hogy másnak kellemetlen legyen ez...

Ölelés, puszi, még csók is mehet, de mértékkel!

22F

2016. jan. 6. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy ölelés, puszi nem a világ vége, ha ebbe valaki beleköt, ott komoly gond lehet. Barátnőd szingli? Vagy rossz a kapcsolata? Csak mert akkor ennyire szélsőséges a vélemény erről.
2016. jan. 6. 14:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Rossz a kapcsolata, de nem tudom, hogy emiatt szólt-e meg. Nem jellemző rá az irigység.
2016. jan. 6. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem a szájra/arcra/homlokra puszi egyáltalán nem zavaró, meg ha fogják egymás kezét az se. de kb ennyi, ölelgetést mondjuk én kerülném, azt inkább otthon :D
2016. jan. 6. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:
ennyi még belefér
2016. jan. 6. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs kőbe vésett szabály. Az emberek véleménye erről széles skálán mozog, van, akit semmi sem zavar, van, akit a kézfogás is. A túl gyakori és túl intim dolgokat azért érdemes elkerülni, onnantól kezdve viszont csak a ti dolgotok.
2016. jan. 6. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 1-1 rendes csók is belefér néha. Nekem fura volt, mikor barátom haverját és a barátnőjét megismertem, hogy egyáltalán nem csókolóztak. Nem sokkal később szakítottak is. Szerintem a csók még egyáltalán nem annyira intim, hogy ne lehessen társaságban csinálni néha.
2016. jan. 6. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:

nyilván ha 3-an vagytok, te , barátod és barátnőd akkor nem kell annyira túlzásba vinni, senki se szeret felesleges kerék lenni.. nekem is volt már ilyen .. csókolóztak,ölelkeztek én meg addig kínosan félrenéztem..pedig van párom, nem irigykedtem:D

de ha mondjuk nagyobb társasággal vagytok, akkor szerintem nem gáz megölelni vagy megpuszilni a másikat.

2016. jan. 6. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!