Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szerelmes vagyok a legjobb fiú barátomba?

Figyelt kérdés
igazából 2 éve ismerjük egymást,de nagyon jóba lettünk az utóbbi félévben.Mindig mindent elmondunk egymásnak és megosztjuk egymással a szerelmi életünket is. kb 1 hónapja udvarol nekem egy srác,ő pedig udvarol egy lánynak.Én nem vagyok szerelmes a srácba és elvileg ő se szerelmes hű,de nagyon a lányba.Ami zavar,hogy semmikép nem akarom elveszíteni a barátságát,de viszont szerelmes is lettem belé ami szinte őrjítő. elmondjam vajon neki?

2015. dec. 26. 22:18
 1/3 Voyager24 válasza:
Szia! Elmondani persze elmondhatod ha maximálisan megbízol benne és mindezek mellett tisztában vagy vele hogy elveszítheted végleg. Viszont az az eset sem jobb ha elmondod neki és őt ez nem zavarja vagy még cukkol is vele folyamatosan. Voltam és vagyok a te esetedben, jelenleg is van egy "hetero" barátom, akibe anno 4 éve szerelmes voltam, önző módon magamhoz láncoltam, és igaz hogy történt egy két érdekes dolog, sőt az ölelkezés bújás a mai napig, de soha nem lesz belőle több, ott vagyok neki szeretet csomagnak de semmi több nem lett és nem is lesz belőle, aki heteró az az is marad, legfeljebb néha kíváncsi.
2015. dec. 26. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Vágysz rá,nem szerelmes lettél belé .. Az ember hajlamos összekeverni az érzéseit a vággyal. Ettől függetlenül mondd el neki,ha nem egy ösbunkó,akkor simán meg fogja érteni.
2015. dec. 26. 23:03
 3/3 A kérdező kommentje:
ööö....igen,nem egyértelmű de lány vagyok és ő a fiú legjobb barátom tehát mi is heterók vagyunk.egyébként köszönöm a válaszokat sokat segít.
2015. dec. 27. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!