Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Indok az, hogy azért nem szakít a jelenlegi barátjával, mert 4 éve együtt vannak, és kötődik hozzá?
A lány belém szerelmes, ezt nem is tagadja. Számtalanszor megcsalta velem azt a fiút, ráadásul voltak erkölcsi aggályaim, aminek hangot is adtam. Nem érdekelte, mert annyira szeret.
Viszont csak mondja, hogy velem akar lenni, de nem tesz semmit. Az az indoka, hogy azért mégis csak szereti, és kötődik hozzá...
Könyörgöm, ha igazán szeretné ezeket nem tette volna vele!!!!!
Mi van, ha az én hátam mögött meg őt hitegeti, és így mindkettőnket lebegtet?
Az a baj, hogy én szívemből szeretem, és vele lennék, de az ilyen állapot teljesen tönkretesz.
Én is gondolkodtam ezeken. Nagyon csúnya az, hogy kb rám mászik a csaj, de tudja jól, hogy nekem kellemetlen így.
Az összes facebookos beszélgetést elmentettem, sms-eket, ha ennyire tönkretesz lehet bevetem.
Gondolj arra, ha megteszed, akkor utána csak jobb lehet és pár hónap múlva nem is fogod érteni, mit ettél rajta! :-)
Határozd el magad mielőbb, szurkolok és Boldog Karit Kívánok!!
Nem tudod a lánnyal megszakítani a kapcsolatot? Kollégák vagytok, vagy barátok, vagy...?
Ha barátok, akkor egy időre eltűnnék az életéből, nem reagálnék a hívásaira, üzeneteire, stb.
Egyébként meg tényleg baromi nehéz elhagyni valakit, akivel együtt nőtettek fel, együtt alakítottatok ki egy lehetséges közös jövőt és akkor jön egy harmadik, aki mindent felborít. Hidd el, őrlődik a lány eleget, tudom mert ismerem ezt a szituációt. Borzalmas, amikor nem tudod mit kéne tenned, elhagyni a barátod, aki ismeri minden rezdülésed, minden rossz-jó tulajdonságod... Tudom, ez nem lehet kifogás,viszont, aki nem volt még ilyen helyzetben az nem tudhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!