Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy én már most szeretném megismerni a jövendőbeli férjemet?
Voltak már hosszabb kapcsolataim, kalandjaim, szex olyannal, akivel nem jöttem össze, sok-sok bulis flörtölés a semmiért, csókok a szórakozóhelyen olyanokkal, akik utána nem kerestek.
Ezeknek az időknek vége, már nem akarok mást, csak egy olyan férfit az életembe, akivel minden klappol, és akivel elkezdhetem a saját életemet.
20/L vagyok. Most kezdtem még csak a fősulit, tehát egy darabig még a szüleimmel fogok lakni. Utána szeretnék összeköltözni az igazival, házasság, gyerek, stb.
Normális ez ilyen fiatalon, vagy még jobb lenne tapasztalgatni? Mert az a helyzet, hogy én már minden olyat megtapasztaltam ilyen téren, amit akartam volna.:)
Meg egyébként az is közrejátszik, hogy nem úgy akarok valakivel összeházasodni, hogy kevés ideje vagyunk együtt, hanem inkább olyan 4-5 év után, de örülnék, ha 30 éves korom előtt házas lennék és lenne egy gyerekem.:)
Mit gondoltok?
#5-ösnek:
Én 7 lánnyal feküdtem le, ebből 2 volt komoly, hosszú kapcsolatban. Engem is kiégettnek tartasz? :) Nyilván nem, mert fiú vagyok. De a Kérdező szerintem még távolabb áll tőle.
#9 Igen, ez te vagy, de amúgy senkit nem érdekel. Majd nem leszel együtt olyan lánnyal, nővel.
Rossz tapasztalatokkal nem egy ártatlan lányt kell bántani, köszönöm. :) (ártatlant nem úgy értem, hogy szűz, hanem hogy nem 10 pasival szexelt a diszkó wc-jében).
De ha annyival szexeltem volna, sztem egy full anonim oldalon elmondanám.:)
És senki nem kérte, hogy jöjj össze olyannal, akinek nem te vagy az első vagy második, szóval akár csöndben is maradhatsz. :)
És honnan tudod, ha hazudik? Az hogy 10 lány ismerősödből később 9-ről, valahonnan máshonnan kiderült, hogy több fiúval volt, mint amennyit elárult, nem jelenti azt, hogy a Kérdező is 3-nál több fiúnak adta oda magát, majd 3-at hazudott egy névtelen, internetes oldalon. Értjük, hogy te megkeseredett vagy, de ez már kezd kissé erőltetett lenni.
Ő elkeseredettnek nevezett, te meg gyakorlatilag ler ibancoztál valakit, akinek volt egyetlen egy darab futókalandja. Neked nincs jobb dolgod, minthogy a rossz környezeti tapasztalataidon lovagolj és egy idegent bánts??
Oké, a te nő ismerőseid mind ribik, mind hazudnak, mindegyik lefekszik az első jött-menttel, de én nem vagyok ilyen, és még sokan nem ilyenek. Nem ismered te se az összes nőt, hogy olyat állíts, hogy a nők 90%-a hazudik.
Ebben a korban szerintem valami ilyesmi lenne a normális vagy elvárható egy lánytól. Én próbáltam ilyen lányt keresni... de mint utóbb kiderült, nem igazán sikerült.
25F
20 évesen még én is arról álmodoztam, hogy pár év járás után hozzámegyek valakihez, és 30 éves korom előtt gyerekem lesz.
Aztán a sors annyira megpofozott, hogy most, 26 évesen már egyáltalán nem akarok gyereket, utálom is őket, és már nem vágyom arra a képre, amit akkor annyira szerettem volna. Más céljaim lettek, és jobban élvezem őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!