Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet ezeket a testi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezeket a testi tüneteket elmúlasztani?

Figyelt kérdés
Kettőnk közül én szerelmes vagyok szerintem,ő még nem hiszem.De kezd elegem lenni a testi tünetekből,akárhogy lefoglalom magam,állandóan hevesen ver a szívem,gombóc van a torkomban,nem vagyok éhes,gyomortájékon érzem a feszültséget,ráadásul állandó szexuális vágyaim/fantáziám lebegnek a szemem előtt,és bolond vagyok.Úgy felvillanyoz egy sms,mintha lottón nyertem volna,ha meg nem jelentkezik,akkor világvége hangulatom van.Saját magamat kezdem unni hogy így elment az eszem,és a hangulatomat ő határozza meg.Hogyan tereljem el a gondolataimat ? Szép és jó a szerelem,meg a vágyakozás,de nyugodt akarok lenni,normális pulzussal végre...
2015. dec. 7. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, hamar elmúlik.
2015. dec. 7. 13:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az a hamar,de már több mint 2hete ebben szenvedek.Megjött a havim is,az is rádobott még egy lapáttal.Nem segít az önkielégítés sem.
2015. dec. 7. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Szólj, ha sikerült én 5 hónapja szenvedek ezzel.
2015. dec. 7. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!