Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz, ha 27 éves létemre (nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha 27 éves létemre (nő vagyok) azt hiszem beleszerettem egy 19 évesbe?

Figyelt kérdés

A szimpátia kölcsönös, beszélgetések során ő is utalt arra, hogy tetszek neki. A korához képet ő sokkal érettebben gondolkozik. Engem pedig senki sem néz 27-nek, sokkal inkább 18 évesnek, a személyimet is el szokták még kérni.

Vagy felejtsem el ezt az egészet a korkülönbség miatt?

2015. nov. 27. 10:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A korkülönbség miatt lett vége a kapcsolatotoknak 2 év után?
2015. nov. 27. 12:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele hogy mindegy mennyi a korkülönbség.Lehet ő 30 is ugyan úgy vége lehet pár év múlva.Sok sikert.
2015. nov. 27. 14:30
 13/13 anonim ***** válasza:
11. Nem nem azért lett vége. Egyszerűen részemről elmúltak az érzelmek. Pedig az elején nagyon intenzív/heves érzelmeket, tápláltam felé. Nos meg ilyen se veled se nélküle volt a vége fele. Pedig már tervbe volt, a költözés... Félévet szántunk arra, hogy megjavítsuk a kapcsolatunkat, de sajnos rá kellet hogy jöjjünk hogy így lesz a jó mindkettőnknek. De belül mégis vágytunk egymásra, költözésre hiába veszekedtünk, békülés volt mindig a vége. De már napi rendszeréggel már túlzás egy kicsit.:)
2015. nov. 27. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!