Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívják azt, amikor valaki vonzódik az intelligens emberekhez?
Szerintem erre gondolsz.
Amúgy érdekes lehet, ha valaki pont egy igényes és értelmes vitára indul be, mert mondjuk akkor derül ki számára, hogy mennyire analitikus és logikus gondolkodó a másik. Az is érdekes szituáció lehet amikor a totál elvont filozofálás közben valaki benyög egy pont odaillő hatalmas poént, ami egyenlő a totális kielégüléssel. :D :D Persze ezek elég szélsőséges esetek, de el tudom képzelni, hogy van ilyen ember is. :D
Ez egyébként nem fétis vagy valamilyen -filia.
Elég ritka, h. valaki ettől elmenjen, az viszont sokkal gyakoribb, hogy valakinek az intelligens, magas IQ-jú emberek tetszenek, az ilyen típusú férfiak/ nők vonzzák őket (szexuálisan is).
(Persze az IQ nem minden, mert vannak más intelligenciatípusok is...)
A megnevezésük: szapioszexuális.
Én is érintett vagyok, de nem elhanyagolható mértékben a külső is számít (a pénz, mint vagyon nem érdekel(t soha), de az intelligens emberek ált. jól keresnek...)
Off - néhány okos ember:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!