Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lysander kérdése:
Miért képzelek többet bele, ha tudom, hogy nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy férfiba. Tudom, hogy esélytelen, de mégis vannak pillanatok, amikor elhiszem, hogy lehet ebből több.
Pl. mostanában sokszor nézni szokott, ha mással beszél az én tekintetemet keresi, váratlanul hozzám szól, kötekedik, ugyanazt csináljuk néha (toll forgatása a kézben).
Miért látok ebbe többet? Hogy lehettek ennyire naiv?
2015. nov. 22. 23:22
1/2 anonim válasza:
Mert a remény hal meg utoljára és mert az álmodozó emberek így működnek.
2/2 DarthQtya válasza:
Ha nem ő mondta vagy jelezte ,hogy nem érdekled akkor ne hidd azt. Valahogy derítsd ki ügyesen ,hogy pontosan mi az ábra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!