Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az emberek hány %-ának van régi szerelme, aki megmarad benne, legalábbis időről időre eszébe jut, az aktuális partnerei, szerelmei mellett/között is?
Figyelt kérdés
2015. nov. 20. 00:48
12/16 anonim válasza:
Szerintem ha valaki fontos szerepet játszott az életünkben valaha, az néha eszünkbe jut és ez teljesen normális.
Én tartom is a kapcsolatot az első szerelmemmel, pedig már férjnél vagyok. Mielőtt összejöttünk, barátok voltunk és barátként is váltunk el, szerelem persze már rég nincs köztünk, de néha beszélünk pár szót, mint két régi barát.
13/16 anonim válasza:
Nem tudom szamszeruleg, nekem volt, meg is maradt bennem. 63F.
14/16 anonim válasza:
90 %
A maradék 10 meg pszichopata. :D
15/16 anonim válasza:
nekem van olyan, hogy egy elutasított kapcsolat eszembe jut, még a műhelyemb is kint van a képe a lánynak :(
most is van egy lán aki tetszik de ez egy másik történet
23f
16/16 anonim válasza:
Nekem van ilyen, de egyre kevesebbet gondolok rá. Valahogy változik az ember, így a szerelmei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!