Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik szakítottak és újrakezdté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szakítottak és újrakezdték: Mennyi idő után?

Figyelt kérdés
Vagyis meddig voltatok külön, tartottátok közben a kapcsolatot? Miért lett vége először?
2015. nov. 17. 09:34
1 2
 11/11 anonim válasza:
Igen régi kérdés és ehez van egy igen régi de csodálatos történetem, velem történt. A párom megismerése interneten történt teljesen véletlen. Nagyon ellene voltam az internetes ismerkedésnek, és ez egy véletlen volt. Ott beszéltünk, mindig felhívott és mindenről tudtunk beszélni. Család, barátok, jövőbeli tervek, ház, stb. 15 éves voltam. Ő 17. Én Magyarországon éltem, ő pedig Szlovákiában, tehát nem kis távolság volt köztünk. Egy hónapban egyszer ha találkoztunk, és mindig neki kellett jönnie, ugyanis a szüleim sosem engedték, hogy bármilyen járművel is megtegyem ezt a távot, és egyébként sem támogatták a kapcsolatunkat. A párommal így fél évig bírtunk, anyagilag is megterhelő volt neki, és ilyen olyan okok miatt több lett a vita, a szüleim is tiltani kezdtek tőle, ezért szétmentünk, azt hittem minden menni fog majd tovább nélküle is. Nem így lett. Sokat beszéltünk utána is, és 6 évet húztunk ki barátokként, mert muszáj volt a suli miatt, de még akkoriban meg fogadtuk, hogy ha ezt kibírjuk akkor együtt lehetünk egy életen át és szerintem nem sok kapcsolatról mondható el, hogy ennyire erős legyen. Voltak hullámvölgyeink ugyan, de se nekem barátom, se neki barátnője nem volt, aztán 21 évesen költöztünk össze, most Szlovákiában élek vele, a munkája miatt de sokat járunk haza családhoz és már a gyerekvállalás és az eljegyzés is tervben van. Most 24 éves vagyok, ő 26. Nagyon örülök, hogy így alakultak a dolgok..megtaláltam életem párját ❤
2018. máj. 2. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!