Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kezdtetek volna komoly kapcsolatot azzal a lánnyal, aki bevallja nektek, hogy megcsalta a régi barátját?
Én kezdtem olyan pasival, aki megcsalta a volt barátnőjét. Megkérdeztem, hogy miért tette. Ugyan nem éreztem jogosnak a dolgot, de azért érthető volt. Annál több lehetőségem van arra, hogy ne ismétlődjön meg velem. Még mindig együtt vagyunk, azóta már házasokként. És nem hiszem, hogy megcsalna, akár alkalmilag, akár rendszeresen.
Az, hogy vége lett, nem feltétlenül függ össze a korábbi hűtlenségével. Kapcsolatok véget szoktak érni korábbi félrelépések nélkül is.
Nem amiatt. Egyrészt engem is megcsalt, ami szerinte nem minősült annak, mert nem szeretetből tette.
Másrészt kiderült, hogy semmiben nem passzolunk egymáshoz. De ehhez miért kellett ilyen sok idő?
Valószínűleg nem. Ugyan nem törvényszerű, hogy engem is megcsalna, de inkább nem kísérteném a sorsom. Komoly kapcsolat híve vagyok és számomra a bizalom kulcsfontosságú. Ezek után pedig kétlem, hogy 100%-ig meg tudnék bízni benne.
Off:
"Egyrészt engem is megcsalt, ami szerinte nem minősült annak, mert nem szeretetből tette."
Remélem ez elírás. De ha nem, akkor valaki legyen oly jó és homályosítson fel, milyen a szeretetből elkövetett megcsalás?
Én is csaltam már. Nem tudtam megmagyarázni miért.
De nem az volt az a kapcsolat, ahol meg kellett volna állapodnom, és nem is volt jó ötlet egyik kapcsból a másikba ugrani.
Mindettől függetlenül utána jópár évig hűséges voltam ahhoz is, akit megcsaltam, viszont a jelenlegi páromat eszem ágában sincs megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!