Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit adjak neki ajándékba? 23f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak neki ajándékba? 23f

Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek nem rég elmondtam, hogy többet érzek iránta, mint barátság. Ez nagyon meglepte és nem is igazán tud mit kezdeni a helyzettel. Ő nem érez így irántam, de egyértelműen nem utasított el sem. Most egy utolsó romantikusnak szánt hódításra készülök. El hívom valahova, azt mondom azért mert valami nagyon fontosat akarok mutatni. Arra gondoltam adok neki valamit, amitől tudja, hogy fontos nekem. Olyasmire gondoltam, ami nem riasztja el, csak érezze hogy fontos. Ha átadtam az ajándékot vagy meglepetést, utána megcsókolom lesz, ami lesz.
2015. okt. 28. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy ilyet rendelj neki:

[link]

2015. okt. 28. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:
kismacska, kiskutya, aranyhörcsög, sál, fülbevaló, karkötő, nyaklánc, könyv, írhatnál neki egy verset stb. Lehet,hogy a szemelyes ajándéknak jobban örül.
2015. okt. 28. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!