Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170cm nő hány kiloval lenne csinos?
Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 22:50
12/17 anonim válasza:
#11 megnéznélek én téged is Qvázimódó. :D
13/17 anonim válasza:
ha valaki alacsony akkor lehet vékony,de lehet dundi is,jól áll. Magasaknál ha husis valaki azt dömpernek hívják. Úgyhogy kb 60
14/17 anonim válasza:
hát nagyjából 60 de annál több azért ne legyen, az már akárhogy is nézzük sok lenne annak aki nem szereti a husis nőket.
15/17 Ypszilon1980 válasza:
Ja bocsi! Magasság-100cm és -10kg az ideális súly.
De amúgy sosem szoktam számolgatni. Érdekes, hogy a vékony csajok nekem sokkal jobban bejönnek még, ha extra vékony is, sőt volt már gebe barátnőm is, de valahogy mégis jó volt vele, szexnél viszont nem jó, mert nyomnak a csontjai. Szóval nem baj, ha az ideálisnál is több akár a súlya.
16/17 anonim válasza:
Relatív,mert ilyen magasan 65kg vagyok és láthatóak a bordáim és a kulcscsontom,vékony a derekam is.
17/17 anonim válasza:
Hát én 168 cm magas vagyok és 50 kg. Mindenhol csontos vagyok, nagyon sovány. Amikor 55 kg körül voltam, akkor OK súlyban voltam. Szóval szerintem olyan 60 körül, de ez persze függ a testalkattól, sportos -e, mennyi izom van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!