Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes belém akkor első randin nem akar szexelni velem ugye?
Szerintem első randin még eleve nem lehet szerelemről beszélni, maximum vonzódásról. Szerelmesnek lenni csak abba lehet, akit már eléggé ismerünk.
Tény, hogy egy férfi azzal is képes jelezni a komoly szándékait, ha nem próbálkozik be rögtön (de ez nem azt jelenti, hogy akkor már szerelmes, hanem csak el tudja képzelni, hogy az lesz!). A mostani párom például, bár kívánt, és nagyon is szeretett volna szexelni, első alkalommal olyan randit szervezett, ahol fel sem merült a szex. Lényegében ezzel jelezte, hogy bár kíván, tud rám várni...
És én nőként is olyan vagyok, hogy nekem a szerelem kialakulásához igenis kell a szex is. Tetszhet bármennyire a férfi, meglehet a kémia, a személyisége is vonzhat, amíg nincs szex, addig a szerelem érzése nem tud kialakulni bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!