Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól csókolni?
Figyelt kérdés
tetszik egy lány ,de még nem csókoloztam eddig. Milyen legyen az első csók, rövid hosszu, stb? Mi a különbség e nyelves csók és a másmilyen között, és pontosan hogy kell csinálni ?2015. okt. 24. 21:38
1/2 anonim válasza:
puszi a szájra, majd ő csinálja te meg követed.
VAGY
van egy (kondom el van vetve - sorozat) körülírás, hogy kinyitod a szád, bedugod a nyelved és körbe-körbe mozgatod
VAGY
gyakorolsz, azt szokták mondani, hogy a könyök hajlatban lehet magadon gyakorolni. de lehet csak nekem van furcsa karom, mert nekem ez régebben nem segített.
VAGY
ne foglalkozz semmivel csak érezd jól magad(?)
2/2 anonim válasza:
vagy csak told oda a ronda képedet az övébe, ha tetszel neki majd úgyis történik valami, ha meg nem akkor kihajol! ennyi a dolog nyitja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!