Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira vágyom a szerelemre, de nem jön, én meg szomorú vagyok. Mit csináljak a szomorúság ellen?
20/L vagyok.
Az igazság az, hogy az az 1-2 ember, aki az elmúlt másfél évben próbálkozott nálam, nekem nem tetszett, és mivel nem vonzódtam hozzájuk, ezért esélyt sem tudtam/akartam adni nekik.
Nekem már sok fiú tetszett, de én nekik nem kellettem hosszútávra, vagy egyáltalán.
Most lehet, hogy kapok egy pár privátot, de valószínűleg nem lesz meg a vonzalom, ezért most nem is az a kérdésem, hogy hogyan szerezzek pasit, hanem hogy mit csináljak addig, amíg nem jön? Mit tegyek, hogy ne szomorkodjak, ne hibáztassam magam és ne szenvedjek?
Köszi előre is.
Az én önbizalmamon az nem oszt, nem szoroz, hogyha lecsúnyáz egy idegen, de elég gáz viselkedésnek tartom, hogy emberek olyanokat oltanak széjjel, akiket nem is ismernek. A saját nyomorotokat ne másokon vezessétek le! ;)
Kiírtam egy kérdést, amire egy, azaz egy darab normális válasz érkezett (az első). Neki nagyon köszönöm, ment a zöld! ;) :)
Megnézném amúgy, hogy ti adnátok-e esélyt olyannak, akihez nem vonzódtok, nem szerettek ránézni, hozzáérni...
Én is kb ugyanebben a helyzetben vagyok..Mikor elfoglalom magam, akkor nincs semmi baj, nem is gondolkodom a "szerencsétlenségemen", szóval tényleg az a legjobb, ha mindig van valami program: tanulás, olvasás, barátokkal beszélgetés, koncert, buli vagy bármi, amit szívesen csinálsz. :)
És szerintem ha nem vonzódunk valakihez, felesleges "esélyt adni" neki, mert csak megbántódás lesz belőle..voltam már így egy fiúval. Nem volt csúnya, tehát nem a külseje taszított, de mégsem éreztem, hogy összeillenénk, mégis adtam neki esélyt, hátha később mégis megtetszik. Találkoztunk párszor, ő már azt hitte, hogy össze fogunk jönni, mikor mondtam, hogy nem fog menni. És nagyon rosszul éreztem magam, hogy nem az elején utasítottam el, mert így még rosszabb volt neki..

Nem tetszel minden fiúnak. Na bumm! Akinek te tetszel, az meg neked nem jön be. És akkor mi van? Ezzel fiatalon én is így voltam (meg még pár száz fiatal), de eszem ágában sem volt emiatt hibáztatni magam, meg szomorkodni. Ok, néha szenvedtem magamban, de ki nem?
Találd meg, amitől jól érzed magad. Nem a párkapcsolat és a szerelem tesz boldoggá. Ha anélkül nem tudsz boldog lenni, akkor nem leszel boldog egy kapcsolatban sem. Mert ha a kapcsolattól/párodtól várod a boldogságot, és nem azt nyújtja, amit szeretnél, ismét boldogtalan leszel.
Recept nincs. Mi innen a saját otthonunkból, a saját életünkből nem tudjuk megmondani, mi lesz jó neked. Ez egy téves elképzelés. A te életed, a te harcaid, a te mélységeid és magasságaid.
Én szeretem a napfelkeltét, de a napnyugtát is. Szeretem az őszt, az évszakok változását. Szeretek elvonulni egy könyvvel és olvasni. Szeretek néha leülni egy romantikus filmet megnézni, közben meginni egy pohár bort...
... és még sok mindent, amitől te nem biztos, hogy boldog lennél.
Már ott elvan baszarintva a dolog, hogy túl magasak az elvárásaid. Ha te nem tartod magad nagy durranásnak, akkor azt se várd, hogy a másik nagy durranás legyen.
Amúgy meg ne külső alapján ítélj! És legfőképp ne külső alapján keress hosszútávra kapcsolatot.
Klisé ugyan, de igaz, hogy a külső idővel eltorzul és megcsúnyul, de a belső örök.
Igenis a te hibád, mert ilyen értékrenddel a büdös életben nem lesz normális kapcsolatod!
Nem a seggeden kell ülni és várni a csodát, hanem tenni érte. Ez mind gyerekes viselkedés és életfelfogás. Pár év múlva rájössz majd, hogy ez nem így működik. :D
Addig is, amíg megjön az eszed, maszturbálj sokat, segít a szomorúságon.
25/L
Öööö ha írsz egy választ egy kérdéshez olvasd el a többit is... Sok pasinál próbálkoztam már és egyik sem akart tőlem semmi komolyat.
Nem az a baj a fiúkkal, hogy rondák, hanem hogy nem vonz a személyiségük. Nem fogok járni egy buta fiúval mert nem vonzódom a butákhoz és tudom hogy idegesítene.
Az meg a világ legnagyobb kamuja, hogy a maszturbálás segít....:O

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!