Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kockák máshogy fejezik ki magukat, vagy nem szerelmes belém?
Nem tudom meddig bírom még a barátom mellett. Lassan két hónapja együtt vagyunk, de nem érzem a tüzet, legalábbis benne.
Nagyon szeret játszani, meg filmeket és sorozatokat nézni, ettől függetlenül voltak már barátnői. Nem túl romantikus, virágot egyszer kaptam, mikor megemlítettem, hogy belevihetnénk egy kis romantikát is a kapcsolatunkba..
Nem mondta még hogy szeret, bár két hónap után ez nem tudom hogy elvárható-e, egyszer - kétszer mondta hogy hiányzom neki.
Általában a napnak azokban a részében ír, mikor semmi dolga, pedig jólesne néha lefekvés előtt is beszélgetni. De két hónap alatt nem tudtam rávenni és kezdek belefáradni.
Ölelések és a csókok megvannak ha találkozunk, egyszer mikor nála voltam, úgy alakult hogy le is feküdtünk.
A munkahelyén már eldicsekedett velem, van pár barátja is akik meg akarnak ismerni. És egy kicsit féltékeny is vagyok, mert az egyik lánybarátja nagyon nyomul rá (elhívja a pasimat filmet nézni meg kávézni), de a barátom szerint ők csak barátok.
Én annyira nem vagyok még tapasztalt, fogalmam sincs hogy ez egy menthető dolog-e még, vagy sem... Csak nagyon el vagyok keseredve, mert azt hittem hogy ez egy normális kapcsolat lesz :( És hogy ezt a fiút szerethetem is úgy hogy viszonozza is :(
Ti hogy látjátok?
A barátom "kocka". Jelentem, hogy ennek ellenére ember, aki nem kódokban kommunikál hozzám és mutatja ki az érzelmeit.
Jó, virágot az évek során még sose kaptam, de nem ebben mérem a szeretete mértékét.
Ha hiányzol neki az jó jel - nem minden férfi nyögi ki, hogy "szeretlek" (ami talán nem is olyan nagy baj, mintha az első 5 percben halálig tartó szerelmet esküdne). Te mondtad már neki?
Én is akkor szoktam (és ő is), mikor nincs más dolgunk. Most hívjon fel, mikor a főnökével beszél/Zh-t ír? Te felhívod este, hogy beszélgessetek vagy csak mondtad neki, hogy ezt csinálja?
Ha a munkahelyén már mesélt rólad és a barátainak is (akiknek valószínűleg csupa szépet, ha találkozni akarnak veled) az szintén jó, nem egy titkos numerának akart.
A barátod mondta, hogy a csaj nyomul rá vagy te találtad ki, mikor megtudtad, hogy elhívta kávézni?
1) A barátom kategorizálja saját magát kockának. Ez nem rossz, mivel a hobbink közös, ennyi erővel akkor én is az vagyok.
2) Esténként én szoktam ráírni, amire egy darabig válaszol, aztán vagy elköszön vagy nem. De inkább nem. Mert vagy játszik vagy filmet néz.
3) Az alapján gondolom hogy a csaj rá akar mászni, amiket a barátom elmesél. Nem hiszem hogy egy filmezés belefér egy másik csajjal, ha az embernek van barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!