Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nő elfogadná azt, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő elfogadná azt, ha a szerelme nem fogyasztana alkoholt egyáltalán?

Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 21:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A volt barátnőm szerint ciki úgy elmenni valahová, hogy a társaság minden tagja iszik, kivéve egyet. Sőt. Szerinte bunkóság.
2015. okt. 21. 22:09
 12/16 Szaniszlo Ferenc válasza:
nem mindenki egyforma. Miért kéne elvárni valakitől, hogy egy drogot vigyen be a szervezetébe, csak azért mert az alkohol egy elfogadott drogfajta?
2015. okt. 21. 22:37
 13/16 _Harry Potter_ ***** válasza:
A volt barátnőd nem tisztelt téged. Mondjuk ebbe te is ludas vagy, mert nem váltottál ki belőle tiszteletet. Más különben ilyen hülyeséget nem mondott volna, épp ellenkezőleg kiállt volna melletted.
2015. okt. 21. 22:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy emiatt nekem is voltak problémáim a lányokkal. Én sem iszom abszolút semmit.
2015. okt. 21. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem iszok, csak max 1 hónapba 1-2 sör de ez ritka. Előtte drogos voltam. 2 éven keresztül napi szinten drogoztam, jelenleg 1 éve tiszta vagyok.:) Minden fejben dől el:D
2015. okt. 21. 22:54
 16/16 A kérdező kommentje:

Szerintem itt lehet az egész dolognak a gyökere, hogy nehezen tartom a tekintélyt, vívom ki a tiszteletet.

Például barátnőm elmesélte, hogy a munkahelyén több férfi hajt rá, ami nekem fájt. Egy állandóan hazavitte kocsival, egyszer meg is fogta a melleit, amit csak régi barátnőm elmeséléséből tudok. Utána néha találkozgattak úgy, hogy én is tudtam róla. Vajon hány férfi engedné el a barátnőjét olyannal, aki tudja, hogy rá van mozdulva? Hogy én miért engedtem el? Nem akartam, hogy a szerelmünket rabságként élje meg.

2015. okt. 22. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!