Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok Titeket hogyan kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Titeket hogyan kell jól szeretni? Nem testi inkább lelki értelemben? Azt mondják mindenkit máshogy.

Figyelt kérdés

2015. okt. 19. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem meg a sok élhetetlen, anyuci pici fia üt szíven, amikor elmesélik, hogy kényelmesebb otthon élni, kitolják a családalapítást és nem tudnak tervezni, nem tudják hogy lesz a jövőben és eléldegélnek rabszolgamunkán és idegbetegek lesznek. Na engem ez készít ki. Ezzel a férfiak csak takaróznak, hogy olyan nő kell nekik, aki nem az anyagiakra hajt és nincs a téma felől elvárása. Miért? Mert a férfi nem biztos, hogy elég ügyes lesz letrevaló lenni és jó állást keresni, ezért egy hozzá hasonló, nem törekvő, "éldegélünk" kategóriába sorolható nővel jön össze. Én suli mellett dolgozom, a barátom is, szüleink nem ltek nagylábon. A barátomnak alig volt pénze, mégis mára együtt olyan életet akarunk, hogy ne csak "éldegéljünk". Olyan pasit kerestem, aki tudja a pénz értékét, tehát nem gazdag, de azzá válhat, ha elég törekvő. Sikerül, mert küzdöttünk érte. Ő azzá is akart válni, csak ő se egy olyan nőt keresett, aki igénytelen és megelégszik egy albis viskóval (már bocsánat), az nem élet. Ő nem félt ettől, én sem. 5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk több éve és mindig hoz rózsát, én sütök-főzök, ha meglátok valami aranyos dolgot, amit szeret, megveszem és az egyéb alap dolgok, nálunk nem az anyagiak a fő mérce, hanem a szerelemünk, mert sok rosszban kiálltunk egymásért és volt sok mélypontunk, együtt vészeltük át és számíthattunk egymásra, ez a mai napig így van.
2015. okt. 21. 13:54
 12/16 anonim ***** válasza:

"nyugaton (azt hiszem Svédországban) ott két fiatal szereti egymást nem a pénzt nézi, hogy kinek mennyije van, hanem összeköltözik, és együttélnek. Ennyire egyszerű."

Jajmán, kérdező, hát ahol van pénz, ott nyilván nem központi probléma. Nagyjából így csodálkozna ránk egy etióp, hogy mi ivóvízzel húzzuk le a WC-t. Nekünk meg teljesen természetes, lehúzzuk, ennyi.

Nekem nincs semmi problémám sem a hármas, sem az utolsó válaszolóval, egy teljesen reális, természetes és elfogadható igényt írtak le. Ami nekem kicsit furcsa, az az, hogy ezt a "jól szeretés" kérdésre válaszolva tették. Ennek helye van egy társkeresési szempontokat, vagy jövőre irányultságot firtató kérdésben, nem kaptam volna fel a fejem, de itt...

Na, mindegy, nem offolok többet :)

2015. okt. 21. 14:11
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem off!

Pont akaratlan is a lényeget taperálod:)

Sok lánynak összekeveredik ez a két dolog.

Ahogy akaratlan is leírták.

Azért nyugaton is nézhetné a csaj hogy ha nem vagy elengedve anyagilag akkor inkább nem.

És Mo-on is tehetné hogy nem a pénztárcát nézi egy kapcsolatba való beugrás előtt.

Nem feltétlen pénz kérdése inkább kultúráé. Vagy mi.:)

Persze. Én is a Földön élek, tudom mindenhol számít valamennyire a pénz.

De megannyi példát tudok, hogy kis csóró tizenévesként lesz+arták a nők, majd amikor egzisztenciát vakart össze, válogathatott az ipse.

Érdekes hogy a nőket még sok esetben az sem érdekli, hogy milyen módon (etikusan) szedte össze magát a pasi, csak hogy legyen pénze. Erről szól (sokminden más mellett) egyik kedvenc alter számom a Valami Amerikából:

https://www.youtube.com/watch?v=ET2OPTwUjBA

2015. okt. 21. 15:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Engem igenis érdekel, nem akarok szegényen élni. Puszikból meg cuki szavakból fogok megélni vagy pénzből? Számít ez is, az is. Nem vagyok gazdag, de szegény se. Falun nőttem fel, de meg volt egy életszínvonal, az ottani szülők, nagyszülők nem voltak elveszettek. Sok emberben nincs meg ez, azt se tudják mihez kezdjenek. De attól még én is emberből vagyok és szeretek, ölelgetek és imádok egy embert, akivel jól egymásra találtunk :) Az, hogy valaki anyagi biztonságban akar élni, még nem rossz ember.
2015. okt. 22. 00:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem azért is lehet nem teljesen odavágó, ha valaki az anyagiakat hozza fel ilyen kérdéskörben, amiben a nők lelki világára, személyiség előnyökre kíváncsiak, mert nagyon sok szerelmi kapcsolat nem csak az összeköltözés, együttélés problémájából áll, emellett bárkinek fontos lehet alapból, hogy normális életmódja, stílusa legyen egy embernek.

Ez egy olyan dolog, amit személy szerint én nem szoktam szóvá tenni. Kinek mit jelenthet az anyagi elvárás, de alap, hogyha valaki nem dolgozik, nem túl normális hozzáállású az élethez (az én viszonylatomban), azt nem veszem figyelembe. De attól még ha a pasim megkérdezné tőlem, hogy mit szeretek benne, biztos, hogy nem ez lenne az első dolog, ami eszembe jutna, mert elég furcsán hangzana!

A dolog viszonylatát sem értem, mert biztos jó ember az, aki úgy vár el anyagi teljesítményt a másik embertől, hogy közben ő is olyan élet minőségben él, vagy hasonló teljesítményre ad példát a saját életében

2015. okt. 22. 11:24
 16/16 anonim válasza:
Mondj neki szépeket és ha rinyál mond h megértelek
2015. nov. 18. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!