Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, férfiak! Örülnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Örülnétek egy versnek a barátnőtöktől? Vagy ez túl nyálas lenne számotokra?

Figyelt kérdés

21F és 18L

(én vagyok a lány)

2015. okt. 17. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mivel magam is irkálok ritkán, nagyn értékelném. :P Nem nyálas ez. Epekedjen csak értem a versében. :)
2015. okt. 17. 19:55
 12/18 A kérdező kommentje:

Na rendben. Felbátorítottatok! :D

Megmutatom neki az egyiket :)

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2015. okt. 17. 19:56
 13/18 ganjamanya ***** válasza:
Majd mondd el mi az eredménye :D
2015. okt. 17. 20:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért jó érzésű irodalom kedvelőnek ne mond, hogy verset írni nem nagy cucc XD
2015. okt. 17. 20:23
 15/18 A kérdező kommentje:

Rendben, leírom ide majd :D

Utolsó, oké ezt nem is terveztem mondani neki :D

2015. okt. 17. 20:43
 16/18 Költőnő? ***** válasza:
Sokan értékelték már.
2015. okt. 17. 21:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha tényleg irodalom kedvelő a barátod tedd azt. Én sajnos nem tudok verset írni, úgy érzem képtelen lennék rá én nekem másban van az erősségem, viszont egy szép verset, egy számomra kedvező stílust mindig értékelnék és egyébként nagyon tisztelem azokat akik tudnak ilyesféléket alkotni, már csak ezért is meghallgatnám.
2015. okt. 17. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Én irodalom kedvelőként tuti nem örülnék neki, verset írni nagy cucc, nem szoktam hazudni, így biztos megmondanám neked, hogy nagyon kedves, hogy megírtad, de az irodalmi értéke az semmi.
2015. okt. 17. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!