Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Szerintetek férfias ha egy pasi sokat tud enni?
Figyelt kérdés
Persze nem pofátlankodik másoknál,meg nem is sajnálja a kaját másoktól.2015. okt. 14. 16:28
1/29 anonim válasza:
Inkabb kicsit ijeszto mivel kesobb nekem Kell majd azt a temerdek kajat megfozni :D
18/L
2/29 A kérdező kommentje:
Számodra a főzés ijesztő lenne?
Lusta.
2015. okt. 14. 16:39
3/29 anonim válasza:
Így van, lusta az egyes. :D Férfiként én is szoktam főzni, mert szeretem a belemet. Ha egy nőnek cirkuszlás a főzés, az szedje a sátorfáját mihamarabb. :) Kérdező, eddigi partnereim nagyon nagy élvezettel figyelték, ahogy falom a főztjüket. Én is szeretem, ha egy nő nem nyápic, válogatós, meg túrja az ételt a tányér szélére, hanem eszik emberesen.
4/29 anonim válasza:
Tökmindegy, csak ne legyen szexista.. Brrrr....
Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy kifejezetten férfias dolog 40 évesen meghalni szívproblémákban, de nem ítélkezek akkor sem, ha valaki ezt választja.
5/29 A kérdező kommentje:
Tudatosan eszik sokat,nem akármit össze-vissza.
2015. okt. 14. 16:46
6/29 anonim válasza:
Hű, engem kifejezetten vonz, ha egy férfi sokat, és jó étvággyal eszik. Igaz, én szeretek főzni, és imádok etetni. Fantasztikus jó érzés, amikor főzök valami finomat, aztán nézem, ahogy a barátom jó étvággyal eszik, és eszik, és eszik :)
7/29 anonim válasza:
Ha megkeresi a rávalót, akkor nincs gond.
8/29 anonim válasza:
Főzzél magadnak, ha már zabálsz, mint egy disznó! Szexista farok...
9/29 A kérdező kommentje:
10 tojást lágyan,takarodj a konyhába!
2015. okt. 14. 17:03
10/29 anonim válasza:
Mi van, te zsírdisznó, kiürült a vályú? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!