Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttél össze nálad fiatalabb férfival / idősebb nővel?
Figyelt kérdés
HA ilyen kapcsolatban élsz - idősebb nő - fiatalabb férfi - hogyan jöttetek össze, holott a korkülönbség és talán a nem konvencionális helyzet miatt elvileg nem lett volna esély arra, hogy éppen abban a korosztályban keresel kapcsolatot?2015. okt. 13. 21:56
1/2 anonim válasza:
Baráti társaságon keresztül.
Én: 17/F; Párom: 29/N
2/2 anonim válasza:
Mi tarskereso oldalon.
O talalt ram, aztan valtottunk facebookra, gondoltam majd beszelgetunk egy kiscsit, aztan szepen lerazom... :)
...nem sikerult, egy honappal kesobb osszehazasodtunk, ket gyerkocunk van, 12 evvel vagyok idosebb! Es nagyon imadom, ahogy o is engem.:)
35n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!