Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy segítsek a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segítsek a legjobb barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Sajnos konkrétan nem kérhetek tanácsot az ismerőseimtől, mert megígértem a barátnőmnek, hogy nem mondom el senkinek, ezért lenne fontos, hogy itt kapjak valami tanácsot.

Tehát, a lényeg: egy buliban megismerkedett valakivel, amiből lett egy kis kaland, ha értitek... Már ált. suli óta ismerjük egymást, de még sose volt kapcsolata. Azt szokta mondani, hogy nem érdeklik a pasik meg ilyesmi. Egyébként elég naív, visszafogott, szóval teljesen meglepett, hogy ilyet csinált. Az eset után amúgy tényleg megváltozott, sokszor sírós hangulatban volt.

(Azt tudni kell, hogy egyetemisták vagyunk, együtt bérelünk egy lakást, szóval tudom, milyen amikor boldog meg szomorú stb.)

Azt mondta, megbánta a dolgot, én próbáltam vigasztalni, felvidítani, erre nem rég megtudtam, hogy szoktak találkozgatni.

Kérdeztem, hogy mikor fogja nekem bemutatni a barátját, erre azt mondta, hogy nincsenek úgy együtt.

Sajnos azt vettem észre, hogy az utóbbi 1 hónapban nagyon megváltozott, nem ismerek rá. Félek, nagyot fog koppanni később. Gondoltam rá, hogy beszélek a szüleivel, viszont nem akarom elveszteni a bizalmát. Már annak is örülök, hogy nekem ennyit elmondott...

Szerintetek mi lenne a helyes egy ilyen esetben?

Köszi minden választ előre is!

21L

2015. okt. 9. 19:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne hülyülj már,beszélni a szüleivel :D Az ő dolga,minek akarsz mindent tudni,meg kíváncsiskodni ? Majd ha akarja elmondja a gondját-baját,majd tanul a hibáiból.Erről szól az élet.
2015. okt. 10. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!