Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nekünk lányoknak, lánnyal jobb a csók mint az ellenkező neműekkel a pasikkal?

Figyelt kérdés
Miért van ez így?

2015. okt. 8. 23:08
1 2
 11/17 opened paradise ***** válasza:
100%

És ha rád igaz,akkor már mindenkire?

Valamint remélem,hogy ezt 100 férfi és 100 nő után szűrted csak le.

2015. okt. 8. 23:27
 12/17 A kérdező kommentje:
több barátnőm mondta hogy lánnyal jobb,de heterok vagyunk
2015. okt. 8. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Akkor minek smároltok lányokkal? Egy fiút nem melegeznek le, ha smárol egy fiúval? Dehogynem! Mert azzal smárol az ember, akihez vonzódik. Nem értem ez fordított esetben miért nem számít melegségnek (lányoknál).
2015. okt. 8. 23:32
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

Miért van ez így? - azert mert leszbikus vagy, vagy leszbikus hajlamaid ebredeznek

tobbszor csokoloztam lannyal (kivancsisag, fogadas, ittas buli, stb) de nem vagyok leszbikus, a fiuk/ferfiak csokja sokkal jobban tettszik/izgatobb mint barmilyen puha ajku noe...miert van ez? Mert heterosexualis vagyok, azert!

2015. okt. 9. 01:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak a saját nevedben beszélj, kérdező.
2015. okt. 9. 09:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, csókolóztam már lánnyal (hjaj, az a koncert...), az egyikkel kifejezetten rossz volt, a másik meg olyan tűrhető, de vagy a mintám nagyobb férfiakból, vagy csak simán ilyen a beállítottságom, de férfiakkal én sokkal jobban élvezem a csókolózást :D Engem kifejezetten zavart, hogy olyan pici, törényeny kis valaki van a csók végén, és még az illata is olyan nőies volt... Áááá, nem, nekem egyáltalán nem jobb a csók lánnyal, mint férfival, egy masszív pasas, akinek az ölelése is olyan, mintha takaróba bújnál, annyira betakar, és érzed a finom after shave-et, vagy csak kicsit az izzadságát edzés után, esetleg a borostáját/szakállát, az szerintem sokkal jobb :)

Szerintem drágám, azért van ez így, mert a homoszexualitás és heteroszexualitás csak két vége egy skálának, ahol középen a biszexualitás áll. Ezen a skálán te akárhol elhelyezkedhetsz, ha te valahol a heteroszexualitás és biszexualitás között vagy, és mondjuk közelebb a biszexséghez, akkor elképzelhető ilyen élmény.

Vagy, amire inkább én szavazok a ti esetetekben, hogy a pasik, akikkel csókolóztatok, bénábbak voltak, mint a csajok, akikkel csináltátok. Mert létezhet ám ilyen is.

2015. okt. 9. 10:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Még nem csókolt meg egy igaz férfi, ugye?
2015. okt. 9. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!