Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nekünk lányoknak, lánnyal jobb a csók mint az ellenkező neműekkel a pasikkal?
És ha rád igaz,akkor már mindenkire?
Valamint remélem,hogy ezt 100 férfi és 100 nő után szűrted csak le.
Miért van ez így? - azert mert leszbikus vagy, vagy leszbikus hajlamaid ebredeznek
tobbszor csokoloztam lannyal (kivancsisag, fogadas, ittas buli, stb) de nem vagyok leszbikus, a fiuk/ferfiak csokja sokkal jobban tettszik/izgatobb mint barmilyen puha ajku noe...miert van ez? Mert heterosexualis vagyok, azert!
Hát nem tudom, csókolóztam már lánnyal (hjaj, az a koncert...), az egyikkel kifejezetten rossz volt, a másik meg olyan tűrhető, de vagy a mintám nagyobb férfiakból, vagy csak simán ilyen a beállítottságom, de férfiakkal én sokkal jobban élvezem a csókolózást :D Engem kifejezetten zavart, hogy olyan pici, törényeny kis valaki van a csók végén, és még az illata is olyan nőies volt... Áááá, nem, nekem egyáltalán nem jobb a csók lánnyal, mint férfival, egy masszív pasas, akinek az ölelése is olyan, mintha takaróba bújnál, annyira betakar, és érzed a finom after shave-et, vagy csak kicsit az izzadságát edzés után, esetleg a borostáját/szakállát, az szerintem sokkal jobb :)
Szerintem drágám, azért van ez így, mert a homoszexualitás és heteroszexualitás csak két vége egy skálának, ahol középen a biszexualitás áll. Ezen a skálán te akárhol elhelyezkedhetsz, ha te valahol a heteroszexualitás és biszexualitás között vagy, és mondjuk közelebb a biszexséghez, akkor elképzelhető ilyen élmény.
Vagy, amire inkább én szavazok a ti esetetekben, hogy a pasik, akikkel csókolóztatok, bénábbak voltak, mint a csajok, akikkel csináltátok. Mert létezhet ám ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!